İstanbul Anadolu Tasarımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Tasarımcı
İstanbul Anadolu / Üsküdar İnteraktif Grup

Firmamız bünyesinde, müşterilerimiz için sağladığımız doğrudan ve dijital pazarlama çalışmalarında tasarım geliştirme faaliyetlerini yürütecek, ekip çalışmasında uyumlu grafik tasarımcı arkadaşlar arıyoruz. Önceden ajans deneyimi olması avantaj yaratacaktır. Başvuruların geçerli olması için portfoly..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Doğa Reklam

GRAFİK PROĞRAMLARI Corel Draw programında profesyonel, yada asgari 2 yıl deneyimli KİŞİSEL BECERİLER Matbaa sektöründe en az 2 yıl deneyimli, Tasarım yapabilme becerisine sahip, Çalışkan, uyumlu, pozitif, ufku açık, araştırmayı seven Uzun süreli çal..

İstanbul Anadolu / Kartal Lumicom Aydınlatma

Firmamız Aydınlatma sektöründe faaliyet göstermektedir. Sektörün önde gelen firmaları arasında yer almaktayız. Teknik ve Mimari Aydınlatma tasarımı yapabilecek. Tecrübeli ve tecrübesiz olmak üzere aydınlatma tasarımcısı aramaktayız. Tercihen Mimarlık yada Endüstriyel..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Mvp Reklam Hizmetleri Ltd Şti

Outdoor - Indoor alanında hizmet veren şirketimize grafik tasarımcı alınacaktır. Öncelikli tasarım çalışmaları, araç reklam giydirme üzerine olacaktır. Yeni mezun ve 1-2 yıl tecrübe yeterlidir. Önceliklerimiz; - Ümraniye Atakent bölgesine ulaşım sorunu olmayan - Sorumluluk sahibi - Kesinlikle YARATI..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sisel Mühendislik

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul ofisinde görevlendirilmek üzere satış ve proje sorumlusu takım arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler Üniversitelerin mimarlık ve/ya mühendislik fakültelerinden mezun Tercihen aydınlatma sektöründe deneyim sah..

İstanbul Anadolu / Tuzla Mono Tasarım

Merhaba, Rhino yada 3 max kullanabilice tasarım renderlarını alabilicek photoshop bilen bir arkadaşımıza ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Moritech Robot Teknolojileri Otomasyon

Plastik sektörüne yönelik Kalıp İçi Etiketleme - Ürün Alma Robotları ve Otomasyon Sistemleri üzerine faaliyet gösteren firmamızda; Mekanik Tasarım süreci ve yönetiminde görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz. - Üniversitelerin MakineMühendisliği / Mekatronik Mühendisliği / ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Alo Güvenlik Eğitim Ve Koruma Hizmetleri

En az lise mezunu, Bilişim dünyasına hakim, Türkçe’ye hâkim, dilbilgisi ve imla kurallarına dikkat eden, En az teknik terimleri anlayacak düzeyde İngilizce bilgisine sahip olan, Sosyal Medya alanında çalışmış, içerik üretimi, planlaması ve girişi yapabilecek ve trendleri taki..

İstanbul Anadolu / Tuzla Miltaş Kesici Takım Ltd. Şti.

CNC İŞLEME MERKEZİNDE MAKİNA ÇALIŞTIRABİLECEK ,CAT CAM YAPABİLECEK PERSONEL ALINACAKTIR.TUZLA OSB..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Doğa Reklam

Web ve e-ticaret hizmeti sağladığımız müşterilerimizin web sitelerinin banner, site içi görseller, reklam görselleri, sosyal medya çalışmaları, ve kurumsal kimlik konusunda bilgisi ve tecrübesi olan kişiler aranmaktadır. Başvuru yapanlar hangi konular ile ilgili bilgisi olduğunu ön yazı..