İstanbul Anadolu Tasarımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Tasarımcı
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Laud Media

Aranan Nitelikler; • Üniversitelerin Grafik Tasarım v.b. bölümlerinden mezun ya da konuyla ilgili eğitim almış, • Grafik-Tasarım (Corel Draw, Adobe Photoshop, After Effects, Illustrator, Indesign ve tercihen HTML bilgisi) programlarında etkin bilgisi olan veya program tabanı olup ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Delphi Pano

DES SAN. SİTESİNDE PANO, KABİN VE SAC İŞLEME İMALATI YAPAN FİRMAMIZA - MESLEK LİSELERİNİN veya ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLMUŞ - SOLIDWORK PROGRAMINI AKTİF OLARAK KULLANABİLEN - VERİLEN ÜRÜNÜ ÇİZEBİLECEK, YENİ ÜRÜN DİZAYNI EDEBİLECEK - ERKEK ADAYLAR ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Nod Yapı

ALUMİNYUM GİYDİRME CEPHE SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN İSTANBUL VE CEZAYİR OFİSİNDE GÖREV ALMAK ÜZERE, UNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN; - Autocad programını aktif kullanabilen, - Askerlik görevini tamamlamış (Erkek adaylar için), - En az 2 yıl projelendirme kon..

İstanbul Anadolu / Tümü Euromedya Web Teknolojileri

2004 yılından günümüze internet sektörünün tanınmış markalarından biri olmayı sürdüren "EUROMEDYA ” , Konusunda Deneyimli Grafiker Tasarımcılar aramaktadır. Şimdiye kadar yapılan en prestijli ve teknolojik altyapısı ile firmalara çok geniş imkanlar sunan "EUROMEDYA" bünyes..

İstanbul Anadolu / Üsküdar 7 Perde

KÜÇÜK TASARIM OFİSİMİZE İlgili üniversite mezunu, ADOBE ILLUSTRATOR, INDESIGN, PHOTOSHOP gibi meslekî programlara hakim, 30-45 yaş aralığında, En az 10 yıl deneyimli, ART DİREKTÖR ARIYORUZ...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Tekay Tasarım Reklam Ve Tanıtım Hizmetleri

3d max kullanan , tercihen photoshop bilen , sahne ve fuar stand tasarımı konusunda deneyimli , bay , askerliğini yapmış ,esnek çalışma saatlerine uyum sağalayabilecek çalışma arkadaşı aranıyor...

İstanbul Anadolu / Tuzla Miltaş Kesici Takım Ltd. Şti.

MAKİNA TASARIM ı yapacak teknik resimi iyi bilen ve SOLİD WORKS u iyi bilen personel alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Pendik Gigatekstil

Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere tercihen tasarım bölümlerinden mezun, ( Yetkili Kurs, Lise Yada Üniversite ) • Bayan & Çocuk üst grup, alt grup ve elbise çalışan firmamıza • Özgür tasarımlar yapabilecek, • Konusunda deneyimli, • Koleksiyon hazırlayabilen, • T..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Alo Güvenlik Eğitim Ve Koruma Hizmetleri

En az lise mezunu, Bilişim dünyasına hakim, Türkçe’ye hâkim, dilbilgisi ve imla kurallarına dikkat eden, En az teknik terimleri anlayacak düzeyde İngilizce bilgisine sahip olan, Sosyal Medya alanında çalışmış, içerik üretimi, planlaması ve girişi yapabilecek ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Doğa Reklam

GRAFİK PROGRAMLARI Corel Draw programında profesyonel, yada asgari 2 yıl deneyimli KİŞİSEL BECERİLER Matbaa sektöründe en az 2 yıl deneyimli, Tasarım yapabilme becerisine sahip, Çalışkan, uyumlu, pozitif, ufku açık, araştırmayı seven Uzun süreli çal..