İstanbul Anadolu Temsilci İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Temsilci
İstanbul Anadolu / Pendik Elektros Elektronik

Vinç otomasyon ve komponentleri konusunda çalışan şirketimiz için; Teknik Satış Departmanına; • Temsilciliğini yapmakta olduğumuz firmaların ürünlerinin satışını gerçekleştirecek, • Talepler için teklif oluşturacak ve müşteriye iletecek, • Tekliflerin takibini yapac..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Canada Eğitim

Kurumsal Pazarlama Yapabilecek Yurt İçi Ve Yurt Dışı Seyahat Engeli Bulunmayan İngilizceye Hakim Prezentable Bayan Personel Aramaktayız.....

İstanbul Anadolu / Kadıköy Turyap Sahrayıcedit

Kadıköy - Sahrayıcedit 'te bulunan ofisimizde çalışmak üzere Gayrimenkul Danışmanları aramaktayız. •Kurumsal bir çerçevede tanınmış ve saygın bir marka altında / kendi işini / yapmak isteyen, •İnsan ilişkileri kuvvetli, Ekip çalışmasına inanan, •Saha çalışmasını benimseyebil..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Özay İletişim

Özay İletişim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Özay İletişim Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe İlda İngilizce Kursu

İstanbul Sancaktepe Pazarlama Satış Elemanı, Satış Danışmanı İş İlanı İngilizce Kursumuza Saat 17:00 22:00 Arası Hazır Alınmış Randevura Gidip Kayıt Görüşmesinde Bulunacak Diksiyonu Düzgün İkna Kabiliyeti Yüksek Olan Bay Bayan Pazarlama Satış Ve Satış Danışmaları Aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Superbattal Tekstil

Büyük Beden Erkek/Bayan Giyimde lider olarak, internet destekli İstanbul, Ankara, Adana ve Gaziantep şehirlerinde bulunan 8 mağazamız ile hizmet vermekteyiz. Hızla büyümekte olan firmamıza, KÜÇÜK ÇEKMECE / ATAŞEHİR BOSTANCI Şubelerimiz için, Satışa destek verecek,..

İstanbul Anadolu / Tuzla Aras Kargo

ŞUBE TEMSİLCİSİ (Tuzla-TEM) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümü..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kone Asansör

Genel Nitelikler Merkez ofisimizdeki çağrı merkezinde çalışmak üzere Minimum lise mezunu, Minimum 2 sene çağrı merkezi deneyimi olan, Müşteri ve çözüm odaklı düşünme yaklaşımını benimsemiş, MS Office programlarını kullanabilen, İletişim kurma ve ikna etme b..