İstanbul Anadolu Tümü İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Tümü
İstanbul Anadolu / Kartal Atauray İnşaat

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; sekreter alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Toprak Muhasebe Denetim

Kadıköy Caferağa'da bulunan ofisimize istihdam edilmek üzere, - Ofis Tecrübesi bulunan - Tercihen Luca Programını bilen - En az 3 yıl mesleki tecrübesi olan - Ofis gerekliliğinde esnek çalışabilecek Çalışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mawarid Gıda Tic A. Ş

PİZZA HUT TAKIM ARKADAŞLARI ARIYOR ! İstanbul’daki hızlı büyümemizin en önemli parçalarından biri olmak istiyorsan, pizza aşkıyla 50 yıldır gelişen yoğrulan,lezzetli pizza kokusu eşliğinde eğlenmeyi bilen ekimizde seni de görmek isteriz. -Vardiyalı s..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ertürk Elektrik

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞACAK EKİP ARKADAŞLARI ALINACAKTIR. Alınacak olan personeller ve Aranan Nitelikler ELEKTRİK TEKNİKERİ: Şantiye ve Ofis deneyimi olan Sahada yapılan İmalatları kontrol edebilecek , imalat detaylarını aktarabilecek malzeme ve imalat bi..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Loft Mühendislik

Ofisimizin Yemek , Çay servisi ve Temizlik hizmetinde görevlendirilmek üzere bayan eleman aramaktayız. İş disiplini olan ve titiz çalışanlar tercih edilecektir. Sabah 08:00 Akşam 18:00 Cumartesi saat 15.00..

Sahraycedidte bulunan kliniğimizde çay ve temizlik işlerimizi yapabilecek gerektiğinde hekimlerimize yardımcı olabilecek sorumluluk sahibi dış görünümüne özen gösteren esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek bayan eleman aranıyor...

İstanbul Anadolu / Ataşehir TFM Grup

DOĞU ATAŞEHİR DE BULUNAN SİTE PROJESİNE BAY KİMLİKLİ SİTE TECRÜBESİ OLAN VARDİYA AMİRİ ARIYORUZ. DİĞER ŞARTLAR YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLECEKTİR. TEL 530 763 45 41..

İstanbul Anadolu / Ataşehir TFM Grup

DOĞU ATAŞEHİR,DE BULUNAN SİTE PROJELERİNE BAY KİMLİKLİ PERSONEL ARAMAKTAYIZ. İRTİBAT TEL 530 763 45 41..

İstanbul Anadolu / Pendik Artof Marin Denizcilik Ltd. Şti.

Firmamızda yetiştirilmek üzere ofis de çalışacak satış ve satın alma işleri yapabilecek maillere cevap verebilecek bayan çalışan aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Kartal TALON GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

KARTAL SOĞANLIK TA BULUNAN İŞ MERKEZİ PROJEMİZE; 1400TL NET + 185TL NAKİT YOL + 340 TL NAKİT YEMEK + AGİ ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN, DİKSİYONU DÜZGÜN, ÜNİFORMALI OLARAK RESEPSİYON GÜVENLİK GÖREVLİSİ GÖREVİNİ YÜRÜTECEK, 25 / 36 YAŞ ARALIĞINDA, TECRÜBELİ BAY..