İstanbul Anadolu Tümü İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Tümü
İstanbul Anadolu / Ümraniye TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

Ümraniye Şerifali'de Bulunan Elit Site İçin; 5188 Güvenlik Kimlik Kartı olan, Hafta içi 12/36 - Hafta sonu 12/12 çalışabilecek Ulaşım sorunu olmayan, Bay güvenlik görevlileri aranmaktadır. 1850 TL Maaş + Sgk imkanlarıyla Çalışma yeri: Tatlısu ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bms Group

Temizlik sektöründe tecrübeli bay yada bayan proje sorumlusu alınacaktır. *En az Lise Mezunu *Sektörde en az 3 yıl tecrübeli *Bilgisayar kullanımı iyi *En Fazla 35 yaşında olan *Eski iş yerlerinde referans verebilen..

İstanbul Anadolu / Tümü Genser güvenlik sistemleri a.ş

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın İSTANBUL- ANADOLU YAKASI PLAZA VE İŞMERKEZİ projemizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay ada..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

Çekmeköy Taşdelen'de bulunan elit site projemiz için; 5188 Güvenlik kimlik kartı olan 2 Gündüz 2Gece 2Off vardiyalı çalışabilecek Ulaşım sorunu olmayan Bay Güvenlik Görevlileri aranmaktadır. 0507 812 17 20..

2008 yılından bu yana şirketimize ait bilişim ve teknoloji ürünleri satan e-ticaret sitemize e-ticaret kategori yardımcısı olarak takım arkadaşı aramaktayız. İş Tanımı: - Sorulan ve talep edilen ürünlerle ilgili detaylı teknik bilgiyi, stok ve fiyat bilgisini müşterilerimize telef..

2008 yılından bu yana şirketimize ait bilişim ve teknoloji ürünleri satan e-ticaret sitemize e-ticaret kategori yardımcısı olarak takım arkadaşı aramaktayız. İş Tanımı: - Yeni ürünleri takip ederek sitemizde doğru ve düzenli bir şekilde yayına açmak, - Sitemizdeki ürünlerin ..

İstanbul Anadolu / Kartal TALON GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

KARTAL SOĞANLIK TA BULUNAN İŞ MERKEZİ PROJEMİZE; 1400TL NET + 185TL NAKİT YOL + 340 TL NAKİT YEMEK + AGİ ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN, DİKSİYONU DÜZGÜN, ÜNİFORMALI OLARAK RESEPSİYON GÜVENLİK GÖREVLİSİ GÖREVİNİ YÜRÜTECEK, 25 / 36 YAŞ ARALIĞINDA, TECRÜBELİ BAY..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Keskin Mesh

Atölyemize argon ve gazaltı kaynağı yapabilen, tecrübeli kaynakçılar aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Easthan Cafe

Bar kısmında sıcak ve alkolsüz soğuk içecekler ve kokteyller hazırlamak üzere bay / bayan eleman aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Rafsis Raf Sistemleri

fabrikamızda çalışacak vasıfsız elemanlar alınacaktır. maaş+ sigorta..