İstanbul Anadolu Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Tümü LESCON

İş TanımıFirmamız Aktif Spor Hazır Giyim alanında faaliyet göstermektedir. Sultanbeyli ATLAS AVM de faliyet gösterecek Mağazamız için. Bay Bayan Mağaza Yöneticisi aranmaktadırAranan NiteliklerMağaza Yöne..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren grup şirketimizin Kavacık/Beykoz şubesinde görevlendirilmek üzere ’Yönetici Asistanı’’ arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversiteler..

İş TanımıEA Grup bünyesinde İstanbul Avrupa yakasındaki yeni ofisimizde oluşturulacak İş Geliştirme Departmanı için  İş Geliştirme Müdürü  arıyoruz. Grubun büyüme ve iş geliştirme stratejileri doğrultusunda mevcut projelerin ve/veya yeni oluşac..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz,kaynak otomasyonu konusunda hem iç pazar hem dış pazara yönelik üretim ve satış faaliyetleri gerçekleştiren Türkiye’ nin lider kaynak kuruluşlarından olan firmamız adına İnsan Kaynakları Sorumlusu aramaktayız.Ar..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, kaynak elektrotları, gazaltı , tozaltı ,özlü tip kaynak telleri , redresörler,gazaltı , tozaltı kaynak makineleri , inverter tip kaynak makineleri ve kaynak jeneratörleri üretmekte olan ve robotik kaynaklı çözüm uygulamalarıyla kayn..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Satış Hedeflerini Gerçekleştirmek Bayii ,Distribütör ve Toptancı Organizasyonunu Yönetmek Cari Hesapların Ve Risklerin Takibini Yapmak Satış Geliştirici Faaliyet..

İstanbul Anadolu / Tümü My Job Executive Search & Selection

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından biri olan, yurt içi ve yurt dışında alanında lider konumda faaliyet gösteren müşteri firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere İNSAN KAYNAKLARI GRUP MÜDÜRÜ arayışımız bulunmaktadır.  ..