İstanbul Anadolu Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Tümü Dsg İk ve Danışmanlık

İş Tanımı  Danışmalığını yapmakta olduğumuz sigorta sektörünün öncüsü olan firmamız için "TEKNİK VE İDARİ İŞLER MÜDÜRÜ" arayışımız bulunmaktadır.   Firmaya ait lokasyonların idari ve teknik işler yönetiminden sorumlu olmak,..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Incoming departmanının yönetiminden sorumlu olacak, Paket turların hazırlanmasından, rehber kadro ve operasyon ekibinin koordinasyonundan sorumlu olacak, Yeni projeler geliştirebilecek operasyon müdürü aramaktayız. Ar..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTürkiye nin Pazar lideri Oto Yedek Parça Satınalma organizasyonu için aşağıdaki niteliklere sahip “KEY ACCOUNT MANAGER” arayışımız bulunmaktadır;    GENEL NİTELİKLER Üniversite mezunu, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıOtomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin Anadolu yakasında bulunan genel merkezinde "Oto Yedek Parça Satış Müdürü" olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşı arıyoruz.    Satış ekibine satış hedeflerinin dağıtılması, tak..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıFirmamız  , Sigorta ve Filo kiralama sektörlerine hasar sonrası destek hizmetleri sunan aynı zamanda yazılım hizmetleri veren sektöründe yeni kurulmuş olmasına rağmen ,  hızla büyüyen bir kuruluştur  , Özellikle Sigorta şirketlerine ve Filo kiralama şirketlerine hizm..

İstanbul Anadolu / Tümü MEKTEBİM KOLEJİ

İş TanımıMektebim Okulları, kurulduğu günden bu yana içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilip ona göre hazırlıklarını yaparak, tüm öğrencilerini Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, akademik ve sosyal yönden yurt içinde ve dışın..

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız  köklü geçmişi olan ve markasında ilk 5'e giren otomotiv bayisinde genel müdürlük görevini üstlenecek; *Tüm iş akış süreçlerinde gerekli kontrolleri yapmak, -Bulunduğu ikamet yerinden başka bir vilayatte ikametinde ve çalışma..

İstanbul Anadolu / Tümü GRATİS

İş TanımıÜsküdar'da mevcut ve yeni açılacak mağazamızda Mağaza Müdür Yardımcısı’na destek veren bu pozisyon için işin gerekleri ve adaylarda aranan özellikler şöyledir: Perakende sektöründe kariyer hedefleyen, En az lise mezunu ..

İstanbul Anadolu / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak,Satış ..

İstanbul Anadolu / Tümü KAVRAM OKULLARI

İş Tanımıkurum müdürü..