İstanbul Anadolu Uzman Yard İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Uzman Yard
İstanbul Anadolu / Beykoz ALD OTOMOTİV

GENEL NİTELİKLER Kuruluşu 1946’ya dayanan ve Fransız Société Générale Grubu’nun %100 iştiraki olan ALD Automotive, 40 ülkede 5000 çalışanı, dünyada 1.200.000’un üzerinde araç filosu ile, global anlamda operasyonel kiralama hizmeti veren, dünyanın lider firmalarından biridir. ALD ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir İŞTESİZ DANIŞMANLIK

İnsan Kaynakları Danışmanlığını üstlendiğimiz, sektöründe lider, Türkiye’nin önde gelen kurumsal firması bünyesinde İstanbul Anadolu yakasında görevlendirilmek üzere “Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi- Uzman Yardımcısı” aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar ; *..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Atak Gayrimenkul Değerleme A. Ş:

Aranan Nitelikler 1 - 4 yıllık Üniversite Mezunu (Tercihen Harita Mühendisi, Şehir Bölge Planlama, Mimar ve İnşaat Mühendisi) 2 – 2 Yıllık İlgili Bölümlerden Mezun İnşaat Teknikerliği, Harita Mühendisi/Teknikerliği, Şehir Plancısı, Emlak ve Emlak Yönetimi, İşletme ve İktisat meslek ..

Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir. Bantaş, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve..

İstanbul Anadolu / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Happy İnsan Kaynakları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Lojistik Operasyon Uzman Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Happy İnsan Kaynakları Lojistik Operasyon Uzman Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kartal Webtures

Türkiye’nin en büyük ajanslarından biri olarak ekibimizi büyütmeye devam ediyoruz. Dijital pazarlama departmanımıza bağlı olarak çalışacak yeni bir “Dijital Pazarlama Uzman Yardımcısı” daha ekibimize katmak istiyoruz. Eğer aşağıdaki şartlar sana da uyuyorsa hemen başvurabilirsin. Genel ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evgör Mobilya

Evgör Mobilya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Dijital Pazarlama Uzman Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Evgör Mobilya Dijital Pazarlama Uzman Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Beykoz Fillo Logistics

Fillo Lojistik A.Ş. Genel Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin İktisat, İşletme bölümlerinden mezun, Tercihen kargo sektöründe İç Kontrol, İç Denetim bölümlerinde en az 2 yıl deneyim sahibi, Süreç, risk, kontrol ve risk bazlı iç denetim kavramlarına hakim,..

İstanbul Anadolu / Tümü Feta Bilgisayar Ltd. Şti.

Firmamızın ürünü olan ticarî entegre, ERP ve HBYS yazılımlarının tanıtım, kurulum, eğitim ve destek hizmetlerinde çalışmak üzere temel programcılık ve SQL bilgisi sahibi, insiyatif kullanabilen, iletişim becerisi gelişmiş, takım çalışmasına yatkın, askerlikle ilişkisi olmayan çalışma arkadaşları arı..

İstanbul Anadolu / Pendik İpek Hırdavat

Şirket Muhasebe Politikalarını Belirlemek ve Onaylandıktan Sonra Uygulanmasını Sağlamak. • Şirketin Haftalık, Aylık, Yıllık Gelir-Gider, Borç Alacak Tablolarını Hazırlamak ve Bu Konuda Üst Yönetimi Bilgilendirmek. • Gerekli Tüm Kanuni Defter ve Evrakların Tutulmasını Sağlamak. • Öd..