İstanbul Anadolu Uzman Yard İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Uzman Yard
İstanbul Anadolu / Maltepe Eklips

Eklips firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik / Elektronik Teknikeri ilanlarına göz atabilirsiniz.Eklips Elektrik / Elektronik Teknikeri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Mali Müşavirlik Ofisi

Mali müşavirlik ofisinde deneyimli, KDV, Muhtasar vb. Vergi beyannamelerini hazırlaya bilen, İşe Giriş - Çıkışİşlemleri yapabilen, SGK bildirgesi hazırlaya bilen, Muhasebe kayıtlarına vakıf, Banka hareketlerini işeyebilen, İş takibine yatkın çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Varyans

2011 yılından beri İstatistiksel Danışmanlık Sektöründe hizmet vermekte olan şirketimize tam zamanlı çalışmak üzere "İSTATİSTİK UZMANI/UZMAN YARDIMCISI" aramaktayız Üniversitelerin İstatistik, Matematik veya Ekonometri bölümünden mezun veya sektörde bu konuda çalışmış ve en az 1 yıl tecrübeli,..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun, Yeni mezun ya da 0-2 yıl arası iş tecrübesi olan, İyi derecede ingilizce bilen, 25 yaşından gün almamış, Takım çalışmasına yatkın, iyi ilişkiler kurabilen ve lider ruhlu, Analitik bakı..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun ( Tercihen Mühendislik, Lojistik, Dış Ticaret, İşletme, Matematik) Uluslararası kara taşımacılığı hizmetinde planlama ve operasyon konusunda kariyer yapmayı hedefleyen veya bu konularda deneyim sahibi,..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler · Üniversite mezunu, · Çok iyi derecede İngilizce ve/veya Almanca bilen, · Tercihen lojistik ve/veya hizmet sektörlerinde deneyimli, · Müşteri odaklı çalışabilecek, ekip çalışmasına yatkın, · Zaman ve stres..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversite mezunu, (Tercihen Endüstri Mühendisliği, Lojistik ile ilgili bölümler) Lojistik depo yönetiminde tecrübeli, Tercihen SAP ve benzer ERP programlarını kullanabilen, Stok ve sipariş yönetimi yapmış, Analitik düşünen ve iletişim yönü güçlü..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler · Lise, yüksek okul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, · Engelli kadroda görev yapacak, · Benzer görevde en az 1-2 yıl çalışmış, · İnsan ilişkileri kuvvetli, · Dikkatli, takip yönü kuvvetli,..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Ekol Lojistik firmasının aktif ilanlarına veya diğer İdari İşler Uzman Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ekol Lojistik İdari İşler Uzman Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..