İstanbul Anadolu Yardımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yardımcı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Nazife G***

*Bayan 20-30 yaş arası *Lise mezunu *Sorumluluk sahibi *Sigara içmeyen *Seyahat problemi olmayan *0-1 yaş çocuk bakımında tecrübeli, sorumluluk alabilecek *Sabırlı ,güler yüzlü *Günlük ev işlerini yapabilecek *Sultanbeyli , Sancak tepe ve Ümraniye güze..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Biyotem

Şirketimizin işe alacaği başarılı adayın yapacagı işler genellikle ofis dışında satışa ve operasyona destek, mevcut satış temsilcilerine yardım amaçlı görevler olacaktır. Başarılı aday çoğunluk zamanını satış ve sonrası operasyon görevlerinde geçirecek ve bunun yanisira ofis içi çeşitli görevleri üs..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

Ttr Bilişim Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yardımcı Grafik Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Ttr Bilişim Hizmetleri Yardımcı Grafik Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Deko Teknik Alüminyum

Dudullu / Kadosan bölgesinde faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde; Alüminyum imalatı ve Montajında çalışacak Usta, Kalfa ve yetiştirilmek üzere yardımcı elemanlar alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Efes Teknik

Teknik serviste çalışacak yetiştirilmek üzere -İstanbul anadolu yakasında maltepe civarında , istanbul avrupa yakasında kağıthane civarında ikamet eden -askerliğini yapmış -20-25 yaş aralığında - elektrik bilgisi olan - meslek lisesi..