İstanbul Anadolu Yardımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yardımcı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Tumay Balıkçılık A. Ş.

Balıkçılık alanında hizmet veren firmamızın İstanbul da ki muhasebe bölümünde çalışmak üzere deneyimli bayan eleman arıyoruz. Yapılacak işlemler başlıca şunlar; Banka işlemlerinin muhasebeleştirilmesi Alış ve satış fatura işlemleri Çek,senet ve finansal işlemlerin muha..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli İstanbul Muhasebe

İSTANBUL SULTANBEYLİ'DE BULUNAN MUHASEBE BÜROMUZA MUHASEBEYİ SEVEN BU YÖNDE İSTEKLİ, AZİMLİ VE KARİYER HEDEFİ OLAN TERCİHEN TİCARET MESLEK LİSESİ, ÖNLİSANS MEZUNU VEYA AÖF ÖĞRENCİSİ DENEYİMLİ DENEYİMSİZ BAY MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR. TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN VE İLETİŞİME AÇIK,..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Detay Trafik Sis. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.

TRAFİK İŞARET LEVHA ATÖLYESİNDE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VASIFSIZ ELEMANLAR ALINACAKTIR.SULTANBEYLİ VE CİVARINDA İKAMET EDENLER TERCİH EDİLİR...

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli İstanbul Muhasebe

Sultanbeyli'de bulunan Muhasebe Büromuza Sultanbeyli'de yada yakın çevresinde ikamet eden, Muhasebeyi seven, Bu yönde istekli, Azimli ve kariyer hedefi olan, Deneyimli / Deneyimsiz Bay eleman alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye FRESENIUS MEDİCAL CARE

Fresenius Medical Care, İstanbul / Ümraniye Kliniği bünyesinde, kliniğin günlük temizlik ve düzenini sağlamaktan sorumlu 40 yaş altı erkek yardımcı personel arayışımız bulunmaktadır. -Hijyen planına göre seans salonlarının temizliği ve hazırlıkların yapılması -Diyaliz Merkezi’nin..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Omkataş Oluklu Mukavva Koli Ve Ambalaj A. Ş.

Omkataş A.Ş. bünyesinde Oluklu Mukavva Karton Koli imalatında çalışacak Çekmeköy civarında ikamet eden,ulaşım problemi olmayan veya kirada oturup evini Çekmeköy'e taşıyabilecek; işinde tecrübeli İnline makine ustası alınacaktır. (Not : Tecrübe sahibi olmayanlar lütfen aramasınlar ve ilana b..

İstanbul Anadolu / Tuzla İstanbul Medikal Termal

İstanbul Medikal Termal Tuzla tesislerinin Sağlık bölümünde yardımcı asistan olarak çalışacak bakımlı bayan elemanlar aramaktayız. Müracatlar Dr.Erkman..

İstanbul Anadolu / Maltepe Aslan Alüminyum

Firmamıza alüminyum doğrama usta ve yardımcıları alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kartal Smmm Murat Doğan Mali Müşavirlik Bürosu

MERKEZİ KARTAL DA BULUNAN MÜŞAVİRLİĞİNİ YAPTIĞIMIZ ŞİRKETİMİZE GENEL NİTELİKLER Benzer pozisyonda minumum 10 yıl görev yapmış, e-fatura , e-defter süreci hakkında tecrübesi bulunan , Tercihen Logo kullanımını bilen, Maliyet Muhasebesi Konusunda Tecrübeli İthal..