İstanbul Anadolu Yazılımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yazılımcı
İstanbul Anadolu / Ataşehir Sayısal Ofis

Asp.Net, C# programla dilleri ile Web ve Windows tabanlı yazılım konularında tecrübeli, Üniversitelerin Bilgisayar Programcılığı, Mühendislik, Matematik veya benzer bölümlerinden mezun, En az 2 projede aktif olarak görev almış, 20 - 35 yaş arası, SQL bilgisine sahip, Te..

İstanbul Anadolu / Tümü Omuz Omuza

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ön lisans veya lisans bölümlerinden mezun, • Yazılım Test Uzmanı pozisyonunda en az 2 yıl tecrübeli, • MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, • Analitik düşünme yeteneğine sahip, araştırmacı, • Ekip çalışmas..

İstanbul Anadolu / Kartal İnline Yazılım

PHP Programlama dilinde en az 3 yıl tecrübeli, PHP Frameworkleri ile çalışmış (Laravel, CodeIgniter vb.), Güvenlik, performans ve optimizasyon konularında deneyimli, İyi derecede İngilizce bilen, JSON, XML ve SOAP teknolojileri konusunda bilgi sahibi, JavaScript ve J..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Binte Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri

İŞ TANIMI Kurumlara özel uygulamaların yazılım projelerinde görev almak. İş birimlerinden gelen isteklerin analiz ve kodlamasını gerçekleştirmek. ARANILAN NİTELİKLER Üniversite Mezunu, En az 2 yıl web tabanlı uygulama geliştirme konusunda tecrübeli,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Firma Adı Gizli

Bilişim sektöründe hizmet vermekte olan firmamızın, Kozyatağı ofisimizde görevlendirilecek; İşletim sistemleri, Bilgisayar ve çevre birimleri hakkında teknik donanım, yazılımsal bilgi ve uygulama yeteneğine sahip, •Meslek Yüksek Okulu veya Üniversitelerin, ilgili bölümlerinden mezun,..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mucizefikir

Mucizefikir'in, Anadolu Yakası - Maltepe Ofisinde Çalışmak Üzere, HTML5 ve CSS3 bilgisi kuvvetli - Jquery kütüphanesine hakim Hazır temaları edit edecek ancak ayrıca responsive tasarım yapabilen Temel veya Uzman Seviyesinde PHP bilgisi olan Göze hitap eden, kaliteli t..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Feta Bilgisayar Ltd. Şti.

Uygulama yazılımları geliştirme projelerinde çalışmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip bilgisayar yazılımcısı arıyoruz. - Bilgisayar mühendisi olmak veya meslek yüksek okulu yazılım bölümü mezunu olmak. - İyi derecede SQL bilmek, - .NET platformunda C# ile yazılım g..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mikromaks Mühendislik

Yazılım firmamaızda aşağıda nitelikleri belirtilmiş Web Tasarım uzmanı aranmaktadır. 1.Grafik - Web tasarım konusunda minimum 2 yıl tecrübeli 2. Adobe Photoshop, Illustrator kullanımı konusunda deneyim sahibi, 3. Yaptığı web tasarım çalışmalarını referans olarak gösterebilecek,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Maksi Teknik Yazılım

MAKSİ TEKNİK YAZILIM olarak mevcut projelerimizde ve yeni projelerde çalışacak takım çalışmasına uyumlu,çalışma arkadaşları aramaktayız, Aranan özellikler; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun; 3 ile 5 yıl arası Deneyimli HTML5, C#,JavaScript, CSS, Jquery ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Maksi Teknik Yazılım

MAKSİ TEKNİK YAZILIM olarak mevcut projelerimizde ve yani projelerde çalışacak takım çalışmasına uyumlu,çalışma arkadaşları aramaktayız, Aranan özellikler; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun; HTML5, C#,JavaScript, CSS, Jquery bilen ve tasarımını yaparke..