İstanbul Anadolu Yazılımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yazılımcı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Sahateknik Otomasyon Mühendislik

Sektöründe lider olan firmamıza, teknik ekibimize güç katacak genç ve dinamik çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan özellikler; *Elektrik, Elektronik, Otomasyon Bölümü Mezunu, *Elektrik tesisat bilgisine sahip, eğitimini bu konu üzerine almış, *Autocad ve office prog..

İstanbul Anadolu / Ataşehir 2n1marka

Firmamızda Tam zamanlı olarak çalışacak kendi alanında yetkin Web Proglama-yazılımcı arıyoruz. Aranan Kriterler: PHP Framework yapılarında ve MySQL kullanımında uzman, HTML, CSS, Jquery, Ajax konularında bilgi sahibi, Sade ve anlaşılır kod yazan, SEO kriterleri ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Niva Teknoloji A. Ş

- Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - PHP diline ve PHP ile birlikte kullanılan Laravel 5.2 framework'üne hakim - MySQL'e çok iyi derecede hakim - Web servisleri konusunda tecrübeli - PHP Object Oriented Programlama (OOP) ve MVC mimarisine hakim - Jav..

Aranan nitelikler - En az 1 yıl deneyimli - Php - Mysql teknolojilerine hakim - Tercihen symfony veya laravel ile çalışmış - Temel html ve css bilgisine sahip - Yazılım standartlarına uygun kod yazan - Yeni teknolojileri öğrenmeye meraklı ve araştırm..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ode Teknoloji Ve Ticaret Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde görev alacak, dışarıdan proje bazlı çalışacak personel arayışımız mevcuttur. Çalışacak olan personel uzaktan çalışacak olup isterse mevcut işine ek iş olarak çalışabilecektir. Yapılacak ödeme proje bazlı ve proje tesliminde hemen olacak şekilde yapılacaktır. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bisar Bilgi Teknolojileri

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya ilgili bölümlerinden mezun Alanında en az 4 yıl tecrübeli En az bir, orta veya büyük ölçekli kurumsal .NET yazılım projesinde görev almış Çok katmanlı (n-Tier) mimari konusunda deneyimli İyi derecede C# ve OOP bilgisi olan Ma..

İstanbul Anadolu / Tümü Funmoth Games

İş Açıklaması 2016 Yılının başında kurulan mobil platformlar için ülkemiz adına daha iyi projeler yaparak geleceği oluşturmak istiyoruz. Çıkarttığımız ve çıkartacağımız oyunlar için interaktif bay ve bayan mobil developer iş arkadaşlarına ihtiyacımız var. Geliştirilecek ola..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mikromaks Mühendislik

Yazılım firmamaızda aşağıda nitelikleri belirtilmiş Web Tasarım uzmanı aranmaktadır. 1.Grafik - Web tasarım konusunda minimum 2 yıl tecrübeli 2. Adobe Photoshop, Illustrator kullanımı konusunda deneyim sahibi, 3. Yaptığı web tasarım çalışmalarını referans olarak gösterebilecek,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Cmd Teknoloji Danışmanlık Ltd Şti

Şirketimiz, çözüm ortaklığını yaptığımız paket yazılımlar ile, orta ve büyük ölçekli firmalara; depo süreçlerini takip etmek üzere danışmanlık ve destek vermektedir. İş süreçlerimiz, uygun yazılımı bulmak üzere; iş analizinden başlayarak, ilgili yazılımın kurulum, eğitim ve satış sonra..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ns Reklam

Fenerbahçe ve Hasanpaşada ' de hizmet gösteren şirketimizde kapsamlı projelerde yer alacak .Net yazılım uzmanları aranmaktadır. • Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • .NET / C# platformlarında uygulama geliştirme ve T-SQL tecrübesi olan • En az 2 yıl aktif ..