İstanbul Avrupa Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Aşçı
İstanbul Avrupa / Tümü Barbaros Denizcilik

Barbaros Denizcilik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gemi Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Barbaros Denizcilik Gemi Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bağcılar ARDEN GIDA

GENEL NİTELİKLER Yeni açılacak şubemizde görevlendirmek üzere“Aşçı” arıyoruz. · Mesleğinde en az 2 yıl deneyimli, · Türk mutfağı konusunda bilgi sahibi ve tercihen aşçılık belgesine sahip, · Mutfak ekipmanlarını kullanma konusunda bilgili ve ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az ilkokul mezunu • Toplu Yemek üretimi sektöründe fırında üretilen ürünler hakkında tecrübe sahibi ve aşçı olarak görev almış, benzer pozi..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az ilkokul mezunu • Toplu Yemek üretimi sektöründe tatlı üretimi bölümünde aşçı olarak görev almış ve benzer pozisyonda en az 5 yıllık tecr..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

Aşçı (Soğukçu) İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az ilkokul mezunu • Toplu Yemek üretimi sektöründe soğuk yemek, zeytinyağlı bölümünde aşçı olarak görev almış v..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az lise mezunu (Tercihen ön lisans ya da lisans mezunu) • Toplu yemek sektöründe en az 10 yıl deneyimli • Yönetimsel becerileri ve or..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Alkent Cafe

ETİLER'DEKİ CAFE RESTORANTIMIZA AŞÇI VE AŞÇI YARDIMCILARI ARIYORUZ İLGİLİLERİN İLETİŞİM KURMALARI RİCA OLUNUR (YER ETİLER..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Maskot Mutfak Eşyaları

BAĞCILAR'daki işyerimize bayan aşçı aranıyor...

İstanbul Avrupa / Tümü Çakabey Denizcilik

Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE maaşlarımız..

İstanbul Avrupa / Eyüp Mama-Mia Restaurant

Izgara ,makarna ,salata ve pizza ustaları aranıyor.İyi derecede ustalar ve yardımcılar.Çalışkan, temiz ,işine saygısı olan,kendini geliştirmeyi seven arkadaşlarla çalışmak istiyoruz.tercihen eyup bölgesine yakınlarında ikamet etmesini tercih ediyoruz. adres:OTAKCILAR CAD.FLAT OFİS NO 78..