İstanbul Avrupa Bölge Sorumlusu İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Bölge Sorumlusu
İstanbul Avrupa / Güngören İgr Urban İlaçlama Hizmetleri

FİRMAMIZDA BİOSİDAL MESUL MÜDÜRÜ POZİSYONUNDA BİOSİDAL MESUL MÜDÜR BELGESİ BULUNAN SAHA DENEYİMİ OLAN EN AZ ( B ) SINIF EHLİYETLİ SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN MESUL MÜDÜR VE BİOSİDAL ÜRÜN UYGULAMA SERTİFİKASI OLAN İLAÇLAMA DENEYİMİ OLAN ( B ) SINIF EHLİYETLİ SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN ELEMANLAR ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Bilmak Güvenlik Teknolojileri A. Ş.

Sektörde 20. yılını doldurmuş olan firmamıza X-Ray cihazları , kapı geçiş detektörleri , kartlı geçiş sistemleri , yüz ve iris tanıma sistemleri , devriye tur kontrol sistemleri gibi ürünlerimizin kurumlara tanıtım ve satışında görevlendirilecek , bay veya bayan çalışma ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Hayat Basimevi Ambalaj Sanayi Ve Ticaret A. Ş

Karton Poşet ve Kutu üretimi alanında uzmanlaşmış olan ve üretiminin %80'lik kısmını Avrupa pazarına ihraç eden firmamızda çalışmak üzere "İhracat Satış Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır. İş Tanımı: * Yeni müşteriler kazanmak ve mevcut müşterilerin sürekliliğini sağlanmak için gere..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kor Yumurta

İSTANBUL VE ANKARADA HALİHAZIRDA ŞİRKET PERSONELİMİZ İLE ULUSAL VE YEREL MAĞAZALARA DAĞITIMINI YAPTIĞIMIZ ORGANİK YUMURTANIN, BUNDAN SONRA TÜCCAR PLASİYERLİĞE ÇEVİRMEK İSTEMEKTEYİZ. İLGİLENEN KİŞİ VEYE ŞİRKETLERİN 0232 4366172 NOLU TELEFONDAN İRTİBAT SAĞLAMALARI RİCA OLUNUR...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ersa Rulman Teknik Hırd. El Aletleri San.

Lütfen açıklama bölümünü dikkatli okuyun. Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere ön muhasebe elemanı aramaktayız. Erkeklerde sürücü belgesi ve askerliğini yapmış olması şartı aranacaktır. -En az 4-5 yıllık ön muhasebe tecrübesi olmalı. Fatura,i..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Think Big Turizm İnşaat

fırmamızın tanıtımını yapmak diğer firmaların çalışmalarını takip etmek bolge toplantılarına katılmak vs..

İstanbul Avrupa / Şişli İnviso Destek Hizmetleri A. Ş

Firmamızda, bilgi, belge toplama ve iş yeri ziyaretleri yapabilecek aşağıdaki özelliklere sahip İSTANBUL Avrupa yakası ve belli ilçelerinde görevlendirmek üzere emekliler aranmaktadır 1 - İl Merkezinde ikamet eden, 2 - Emekli BANKACI , EMNİYET Mensubu ve ASKERİYE mensubu yada DEVLET ..

İstanbul Avrupa / Tümü Efser Gıda İnşaat

sütlü tatlılar satışı ve pazarlaması için gerek numune ile satış gerekse ürün ile satış yapacak pazarlamacıyla birlikte rut düzeninde satış ve müşteri pörtföyü oluşturulmasında aracıyla çalışacak akf dinamik tercihen sigara içmeyen görünüş ve diksiyonu düzgün takım arkadaşları aranmaktadır müracaat ..

İstanbul Avrupa / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Ödeme Sistemleri ve Akıllı Hizmet Çözümleri alanında Türkiye'nin lider kuruluşu olan kurumsal müşterimiz için ''Bölge Satış Yöneticisi arayışımız'' bulunmaktadır. Genel Nitelikler : * Hizmet sektöründe min 2 yıl saha satış tecrübesi olan,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Uzay Yapılar Gayrimenkul Yatırım A. Ş.

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • İnşaat Projelerinin Satınalma konusunda minimum 5 yıl tecrübeli • MS Office uygulamasını etkin kullanabilen, • Malzeme bilgisi ve şantiyedeki iş akışları hakkında uygulama bilgisi olan, • Finans bilgisine..