İstanbul Avrupa Bölge Sorumlusu İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Bölge Sorumlusu
İstanbul Avrupa / Güngören İgr Urban İlaçlama Hizmetleri

FİRMAMIZDA BİOSİDAL MESUL MÜDÜRÜ POZİSYONUNDA BİOSİDAL MESUL MÜDÜR BELGESİ BULUNAN SAHA DENEYİMİ OLAN EN AZ ( B ) SINIF EHLİYETLİ SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN MESUL MÜDÜR VE BİOSİDAL ÜRÜN UYGULAMA SERTİFİKASI OLAN İLAÇLAMA DENEYİMİ OLAN ( B ) SINIF EHLİYETLİ SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN ELEMANLAR ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Şişli İnviso Destek Hizmetleri A. Ş

Firmamızda, bilgi, belge toplama ve iş yeri ziyaretleri yapabilecek aşağıdaki özelliklere sahip MALATYA il ve yakın ilçelerinde görevlendirmek üzere emekliler aranmaktadır 1 - İl Merkezinde ikamet eden, 2 - Emekli BANKACI , EMNİYET Mensubu ve ASKERİYE mensubu yada DEVLET MEMURU emekli..

İstanbul Avrupa / Şişli Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için Avrupa Yakası Bölge Sorumlusu arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 20-35 yaşlarında Bay - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Prezant..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ordavar Sanal Ticaret

Aktif Sahada Sıcak Satış Yapacak, WEB YAZILIM VE TASARIM üzerine pazarlama ve satışta bulunacak İletişimi Kuvvetli, Ehliyet Sahibi, 45 Yaşını Aşmamış, Seyehat Engeli Olmayan Satış Pazarlama Elemanları Alınacaktır. ÜCRET: ASGARİ ÜCRET+PRİM+SSK+ARAÇ+YEMEK..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Pelit Mühendislik Doğ. Isı Sist.

Doğalgaz Taahtüt Alanında Faliyet Gösteren Firmamıza Aşağıdaki Niteliklerde Satış Ve Pazarlama Elemanları Alınacaktır. Doğalgaz Firmalarında Benzer Posizyonlarda Çalışmış Olmak Kendisine Verilecek Bölgede Aktif Olarak Satış Ve Pazarlama Faliyetlerini Sürdürecek. Dinamik,Cözüm Odak..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Akteknik

Üniversite mezunu Satış konusunda deneyimli Çok iyi seviyede ingilizce bilen(okuma-yazma) PRESENTABLE Diksiyonu düzgün,özgüveni yüksek Ekip çalışmasına uygun Seyahat problemi olmayan Kendine güvenen takım arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Tümü Kocayusuf Nakliyat

• Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun • Saha satış,hizmet ve satış konularında az 2 yıl çalışma deneyimi olan, • Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip, • İletişim becerileri, sunum yeteneği ve insan ilişkileri güçlü, • Özgüveni ve ikna kabiliyeti yüksek, •..

İstanbul Avrupa / Tümü Avantage Shop

Üreticisi olduğumuz ürünlerimizin İstanbulun Tüm ilçelerinde ve Civar illerde belirlenmiş olan işyerlerine pazarlanması çalışmalarında Maaş+Prim sistemiyle çalışabilecek Bay ve Bayan Ekip Arkadaşları Aramaktayız. Ülke çapında milyonlarca ev ve işyerinde firmamızca satılan ürünler yüksek..