İstanbul Avrupa Estetisyen İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Avrupa / Bakırköy Özel Derma Clean Polikliniği

Medikal Estetik ve Güzellik sektöründe faaliyet gösteren Kliniğimize, Alanında uzman veya yeni mezun, Kendine güvenen, Sorumluluk sahibi, Güler yüzlü, Diksiyonu düzgün, Prezantabl, İnsan ilişkileri kuvvetli, Estetisyenler aranmaktadır. Zuhuratbaba Mah. ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Zarinna Estetik

DENEYİMLİ , LAZER EPİLASYON CİLT BAKIMI VE BÖLGESEL İNCELME İŞLEMLERİNDE İŞİNE HAKİM DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN VEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU UZMAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR. 1800 - 2400 MAAŞ +PRİM+YEMEK +SSK UZMANLIK DERECESİNE GÖRE MAAŞ ARTACAK..

İstanbul Avrupa / Şişli HALKA GRUP

Yeni mezun ve/veya en az 2 yıl tecrübeli Dermapen ve dermaroller eğitimi almış ve ya iş tecrübesi olan Avrupa yakasında ikamet eden ESTETİSYENLER ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Petrae Estetik & Güzellik

Güzellik merkezimize tecrübeli /tecrübesiz acil estetisyen aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Daisy Poliklinik

Lise veya Üniversite Mezunu Bayan Uzman estetisyen veya Güzellik Uzmanı Branşı ile ilgili özel eğitimler ve güncel uygulamalar ile kendisini sürekli geliştiren Yenilikleri takip eden, Cilt Bakımları, Vücut Uygulamaları Lazer uygulamalarında en az 3 yıl deneyi..

İstanbul Avrupa / Tümü Essi Güzellik-Estetik-Kozmetik-Eğitim

Türkiye'nin en büyük Güzellik ve Estetik Zinciri olan Essi'nin; -İstanbul (tümü) ( Bay /Bayan) -İzmir -Ankara ( Bay/Bayan) -iş ciddiyetine sahip, uzman estetisyen çalışma arkadaşları aramaktayız. Satış Kabiliyeti yüksek, - Kişisel bakımına ve görünüşüne özen gö..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Dermaline Estetik

4 LEVENT'TE, ÖZEL LEVENT HASTANESİ LAZER EPİLASYON MERKEZİ'inde çalışmak üzere * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,(Alexandrite) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen çalışma arkadaşlar..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Esteclinica

Beylikdüzünde bulunan merkezimize deneyimli-deneyimsiz estetisyenler alınacaktır. - Güleryüzlü, dinamik ve ekip çalışmasına yatkın, - Bakımlı, prezentabl ve diksiyonu düzgün, - Kendini geliştirmeye açık, satış kabiliyeti olan, - Halkla ilişkilerde deneyimli, İletişim y..

İstanbul Avrupa / Avcılar Alman Center

-Avcılar civarında , -İşinde başarılı güler yüzlü , -Estetisyen diplomasına sahip, -Deneyimli deneyimsiz BAYAN estetisyenler alınacaktır. İletişim : 0554 593 18 18..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Hair İnn Sac Ve Estetik Merkezi

Saç simulasyonu ve kalıcı makyajda egitilecek elemanlar alınacaktır...