İstanbul Avrupa Estetisyen İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Avrupa / Şişli Dr Nüket Eroğlu

EROĞLU KLİNİK bünyesinde çalıştırılmak üzere halkla ilişkiler yönü kuvvetli, diksiyonu düzgün, görüntüsüne önem veren, prezentabl, hasta ve hasta yakınları ile sıcak ve seviyeli ilişki kurabilecek, estetik ve güzellik sektörüne ilgi duyan, tercihen estetisyenlik sertifikası olan, tercihen ingilizce ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sayannemis Güzellik Merkezi

FİRMAMIZIN SEFAKÖY BAĞCILAR,ZEYTİNBURNU,4.LEVENT ŞUBESİNE DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN EKİP ÇALIŞMASI İÇİNDE OLAN DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ ESTETİSYEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ DETAYLAR İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEKTİR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Metta Estetik

- Tecrübeli kesinlikle iş disiplini olan, - Diksiyonu düzgün dış görünüşüne özen gösteren ve güler yüzlü, - Eğitimini tamamlamış , - İş yeri kurallarına harfiyen uyan, - Bakırköy veya çevresinde ikamet eden yol problemi olmayan, - Beylikdüzü şubemiz için de estetisyen a..

İstanbul Avrupa / Şişli Estetikmed Saç Ekimi Ve Estetik Cerrahi

ESTETİKMED Şubelerinde çalışmak üzere; *Tercihen daha önce Candela marka Alexandrite model Lazer Epilasyon cihazı kullanmış *Mesleki temel bilgilere sahip *Bölümü ile ilgili gelişmeleri ve yenilikleri takip eden *İş disiplini ve sorumluluk sahibi..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ladies Güzellik

Ladies Güzellik & SPA merkezimize gelen müşteri ve misafirlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her türlü klinik uygulamaların tekniklerine uygun olarak, estetisyen hizmetlerini yerine getirecek takım arkadaşları aramaktayız. •En az Lise mezunu, •Cilt Bakımı, Bölgesel İnceleme, Epi..

İstanbul Avrupa / Avcılar Etiket Güzellik Salonu

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ,ÜRÜN VE PAKET SATIŞINDA ÜSTÜN VASIFLARA SAHİP ESTETİSYENLER ARANMAKTADIR..ETİKET GÜZELLİK SALONU..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Zarinna Estetik

KALICI MAKYAJ VE İPEK KİRPİK BİLEN, DENEYİMLİ , LAZER EPİLASYON CİLT BAKIMI VE BÖLGESEL İNCELME İŞLEMLERİNDE İŞİNE HAKİM DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN VEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU UZMAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR. 1800 - 2400 MAAŞ +PRİM+YEMEK +SSK ..

İstanbul Avrupa / Şişli Rose & Moon Clinic

*MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI *UYGULANAN İŞLEMLERDE DETAYLI BİLGİYE SAHİP *İKNA YETENEĞİ OLAN VE SATIŞ ODAKLI *SATIŞ PAZARLAMA KONULARINDA KENDİNE GÜVENEN *EKİP ÇALIŞMALARINA AYAK UYDURABİLEN *UZMAN ESTETİSYEN VE ESTETİSYEN DİPLOMASINA SAHİP -LAZER EPİLAS..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Sayannemis Güzellik Merkezi

- Diksiyonu düzgün, - Çalışmayı seven, - Çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, - Güler yüzlü ve insanlarla ilişkileri iyi olan, - Kendine özen gösteren ve bakımlı, - Epilasyon, cilt bakımı ve diğer güzellik hizmetlerini uygulayabilecek, Çalışma arkadaşları ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Özel Derma Clean Polikliniği

Medikal Estetik ve Güzellik sektöründe faaliyet gösteren Kliniğimize, Alanında uzman veya yeni mezun, Kendine güvenen, Sorumluluk sahibi, Güler yüzlü, Diksiyonu düzgün, Prezantabl, İnsan ilişkileri kuvvetli, Estetisyenler aranmaktadır. Zuhuratbaba Mah. ..