İstanbul Avrupa Garson İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Garson
İstanbul Avrupa / Şişli TAVUK DÜNYASI

Nişantaşı Teşvikiye caddesinde bulunan CİTY'S AVM de yeni açılacak olan Tavuk Dünyası şubemize mesleki tecrübesi olan sektörde en az iki yıl deneyimli salon ekip arkadaşları (garson,komi) alınacaktır. Müracaatlar online olarak buradan veya 05498073588 numaralı telefondan görüşülerek yapılır...

İstanbul Avrupa / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Yiyecek içecek sektöründe çalışabilecek Servis Personeli arayışımız bulunmaktadır. *Part time olarak çalışabilecek, *Tercihen garsonluk tecrübesi olan, *18-30 yaş arası, *Diksiyonu düzgün, *İnsan ilişkilerinde başarılı, misafir memnuniyetine önem veren, *Dı..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Sedef Gıda

BAYRAMPAŞA FORUM İSTANBUL AVM'DE, CAFE-RESTAURANT'DA, PART-TIME/FULL-TIME ÇALIŞACAK BAY-BAYAN GARSON, ŞEF GARSON VE KASİYER ARANIYOR. YALNIZCA BELİRTİLEN KRİTERLERE UYGUN ELEMANLARIN ARAMASINI RİCA EDERİZ. SADECE ONLİNE BAŞVURULAR KABUL EDİLECEKTİR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Olimpia

Cafemizde çalışacak bayan garson alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Fatih Fuego Cafe Restaurant

sultanahmette yeni açılan yermşzde tam zamanlı çalışacak bay bayan garson için pozisyonlarımız için eleman aramaktayız. Yabancı dil bilenler tercih sebebidir aylık 3500 4000 tl civarı kazanç elde edeceklerdir... Çalışma saatleri karşılıklı olarak görüşlecektir..

İstanbul Avrupa / Fatih Fuego Cafe Restaurant

Sultanahmette bulunan restaurantimiz icin ingilizce bilen garson aranmaktadir...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Uluocak Gıda

Batışehir sitesinde bulunan cafe,waffle ve dondurma şubelerimiz için yetiştirilmek üzere bayan takım arkadaşları aranmaktadır. 18-30 yaşları arasında, Kafe ve restoran sektöründe servis konusunda deneyim sahibi, Garsonluk mesleğini seven, Esnek çalışma saatlerine uyum ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Kır Kahvesi Cafe & Restaurant

VARDİYA SİSTEMİNE AYAK UYDURABİLECEK TECRÜBELİ GÜLERYÜZLÜ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Vippoint

Vip point firması olarak 7 yıldır 5 yıldızlı otel , kongre merkezi ,fuar ve cateringlere garson temin etmekteyiz. Tecrübeli yada yetiştirilmek üzere garsonlar aramaktayız. 18 ve 35 yaş arası Part time - Full time Tecrübeli - Tecrübesiz Diksiyonu düzgün,..

İstanbul Avrupa / Eyüp Yağmur Profesyonel Hizmetler

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında Bulunan , Otel Kongre merkezleri ve sosyal tesislerimizin Günlük organizasyonlarında görevlendirilmek üzere Garson Komi ve servis personelleri görevlendirilecektir. Çalışma gün ve saatleri çağrı üzerine belirlenir, kayıt yaptırmak çalışma zorunluluğu..