İstanbul Avrupa Garson İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Garson
İstanbul Avrupa / Sultangazi Mevlana Pide Hamza Usta

• Tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Lise mezunu, • Garson Pozisyonları için; en az 1 yıl servis deneyimine sahip, • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, • Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, dinamik, • Yiyecek-İçecek alanında kar..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Atlantis Royal Spa

Bakırköy Marmara Forumun yanında bulunan Atlantis Royal Spa merkezimize komi / garson alınacaktır. Pazartesi hariç haftanın her günü çalışacak, bakımlı, diksiyonu düzgün, prezantabl, sipariş alıp servis edebilecek, sabah 07:00 aksam 00:00 değişken saatler arasında çalışabilecek elemanlar alınacaktı..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Alfa Cafe Rest. Turizm Ve Rek. Tic. Ltd. Şti.

Restaurantimizda çalışacak bay garson aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli Bomonti Balık

ŞİŞLİ'DE FAALİYET GÖSTEREN BALIK RESTAURANTIMIZ'A *BALIK VE MEZELERİ ÇOK İYİ BİLEN, *EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYACAK, *YABANCI DİL EĞİTİMİ OLAN, *GENÇ, DİNAMİK, GÜLER YÜZLÜ VE PREZENTABL *BAY/BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Eyüp AHA HAZIR YEMEK

3.Havaalanı Şantiyesinde Yer Alan Firmamızda Projelerde Çalışmak Üzere; •En az ilköğretim mezunu, •Tercihen daha önce benzer bir pozisyonda görev almış, •Hijyen kurallarına önem veren, •Şantiyemizde yatılı olarak kalabilecek, •Erkek,askerlik ile ilgili sorunu olmayan,..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Işık Organizyasyon Güvenlik

PART TİME ÇALIŞACAK ACİL GARSONLAR ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Otantik Kumpir

AVM içinde bulunan restaurantımızda çalışacak, tecrübeli ve iş öğrenmeye açık olan garson / servis elemanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli TAVUK DÜNYASI

Mecidiyeköy Trump AVM de bulunan şubemize mesleki tecrubesi olan garson ekip arkadaşları alınacak. Görüşmeler şubemizde yapılacaktır. tel:530 159 33 69..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Kralıyet

Istanbul Bahçeşehir Lokasyonunda bulunan Restaurantımızda Garson olarak görevlendırelecek Genç Bayan Garson aranmaktadır. Restaurant sektöründe daha önce çalışmış ve deneyim sahibi genç takım arkadaşları aramaktayız. Presentabl, Kişisel bakımına ozen gösteren, guler yüzlü ve dinamik,..