İstanbul Avrupa Hemşire İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Hemşire
İstanbul Avrupa / Şişli Erkay Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

İSTANBUL/Mecidiyeköy'de Özel Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde çalışacak Tam Zamanlı Hemşire arayışımız vardır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Çevre Kalite Osgb

İstanbul-İkitelli bölgesinde faaliyet gösteren OSGB Firmamızda görev almak üzere, İŞYERİ HEMŞİRESİ pozisyonunda takım arkadaşları aramaktayız. İşyeri Hemşiresi belgesi olan, İlgili Mevzuatlara hakim, Güncel Mesleki bilgileri takip eden, İŞYERİ HEKİMİ ile birlik..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Neşe Erberk

İSTANBUL ve TÜRKİYE genelindeki şubelerimizde , Hemşire pozisyonunda görev alacak takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Mimar Sinan Eğitim Kurumları

Geleceğin bilim insanları ve liderlerini yetiştiren Mimar Sinan Eğitim Kurumları, eğitimin ülke ve topluma katkısına yürekten inanan yönetici, öğretmenleri ve tüm personeliyle büyümeye devam ediyor. 2017-2018 eğitim yılında görevlendirilecek; Gelişime açık, İletişim becerisi yüks..

İstanbul Avrupa / Şişli Int

Şirket / İş Tanımı ULUSLARARASI BİR FİRMANIN TÜRKİYE ORGANİZASYONUNDA GÖREV ALACAK YÖNETİCİ ADAYLARI PART TİME YA DA FULL TİME ÇALIŞMA İMKANI EĞİTİMLER TARAFIMIZDAN VERİLECEKTİR. Aranan Nitelikler YÖNETİCİ VE LİDERLİK VASIFLARINA SAHİP KARİYER HEDEFİ OLAN..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Pırlanta Güzellik Merkezi

BAKIRKÖYDEKİ ESTETİK GÜZELLİK MERKEZİMİZE HEMŞİRELER ARANMAKTADIR. MAAŞ-SGK-YEMEK-PİRİM..

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Daisy Poliklinik

Özel Daisy Estetik Polikliniklerinde görevlendirilmek üzere; • Üniversite veya Sağlık Meslek Liseleri bölümlerinden mezun, • Hemşire, Acil Tıp Teknisyeni, Fizyoterapist • Enjeksiyon Uygulamalarında başarılı, • Cihaz ve Sistem Kullanma konusunda deneyimli, • En az..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Dermaline Estetik

4 LEVENT'TE, ÖZEL LEVENT HASTANESİ LAZER EPİLASYON MERKEZİ'inde çalışmak üzere * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,(Alexandrite) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, *Hemşire Güzellik uzmanı çalışm..

İstanbul Avrupa / Şişli Erkay Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

İSTANBUL/Mecidiyeköy de Özel Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde çalışacak Tam Zamanlı Hemşire arayışımız vardır...

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Daisy Poliklinik

Nişantaşı,nda Bulunan Estetik Polikliniğimizde görevlendirilmek üzere hemşire aranmaktadır. Aranan Nitelikler *En az Sağlık Meslek Lisesi mezunu, *Hasta memnuniyetine önem veren *Ekip çalışmasına yatkın, *Hemşirelikte kusursuz hizmet anlayışı ile güvene dayalı..