İstanbul Avrupa Hemşire İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Hemşire
İstanbul Avrupa / Şişli Hayat Yıldızı

1999 yılından bu yana Sağlık ve Eğitim sektöründe hizmet veren, İstanbul'da faaliyet gösteren ve büyük iki projeyi yöneten firmamızın Ambulans, Kkm, Revir ve Acil Yardım İstasyonlarında görevlendirilmek üzere "PARAMEDİK & ATT & HEMŞİRE" aramaktayız. *Sağlık Meslek Liselerinden ..

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Daisy Poliklinik

Nişantaşı,nda Bulunan Estetik Polikliniğimizde görevlendirilmek üzere hemşire aranmaktadır. Aranan Nitelikler *En az Sağlık Meslek Lisesi mezunu, *Hasta memnuniyetine önem veren *Ekip çalışmasına yatkın, *Hemşirelikte kusursuz hizmet anlayışı ile güvene dayalı..

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Sır Polikliniği

İstanbulda ikamet eden ,özelpoliklinikte( medikal estetik ve lazer epilasyon) doktor işlemlerini asiste edicek bayan hemşire aranıyor.(şişli-okmeydanı..

İstanbul Avrupa / Esenyurt General Osgb Ltd. Şti.

Yarı zamanlı olarak Esenyuttaki şantiyemizde çalışabilecek Diğer Sağlık Personeline ihtiyaç bulunmaktadır. Şantiye Torium Avm 'ye yakın mesafededir. İstene şartlar; İş yerinde/şantiyede meydana gelebilecek kaza ve yaralanmalarda ilk müdahalenin yapılması, İşçi sağlığı ve iş g..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Olgu Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

CSGB tarafından onaylı Diğer Sağlık Personeli sertifikasına sahip, OSGB'mizde tam zamanlı olarak görev alabilecek, Tercihen diğer sağlık personeliği konusunda deneyimli, Ekip çalışmasına yatkın, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen, Çalışmaya istekli, ilet..

İstanbul Avrupa / Avcılar Zarinna Estetik

avcılardaki estetik merkezimizde dolgu botoks dermapen prp yapabilecek hemşire aranmaktatır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Çevre Kalite Osgb

Çevre Kalite Osgb firmasının aktif ilanlarına veya diğer İşyeri Hemşiresi ilanlarına göz atabilirsiniz.Çevre Kalite Osgb İşyeri Hemşiresi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..