İstanbul Avrupa İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı
İstanbul Avrupa / Esenler Galata Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİNDE ÇALIŞACAK A-B-C- SINIFI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANI İSTİHDAM ETMEK İSTİYORUZ...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Teşhis Osgb

İstanbul Avrupa yakasında faaliyet gösteren İş Sağlığı ve Güvenliği Firmamız için İş Güvenliği Uzmanları - c sınıfı İş Güvenliği konusunda tecrübeli, İş Güvenliği yasal mevzuatına hakim, C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yön..

İstanbul Avrupa / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞABİLECEK; DENEYİMLİ, DENEYİMSİZ B VE A SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR .....

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Fahri Alkan Osgb

İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet verdiğimiz çeşitli sektörlerdeki firmalarda görevlendirilmek üzere, İstanbul içi ve sınır illerde hizmet verebilecek, Performansı yüksek, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri güçlü, B snıfı iş güvenliği uzmanı aranmaktadır. OSGB'm..

İstanbul Avrupa / Esenler Evrensel Osgb

Evrensel OSGB bünyesinde görevlendirilmek üzere B ve C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler -Bakanlık onaylı iş güvenliği uzmanlık sertifikasına sahip olması, -İSG mevzuatına hakim olması, -En az B sınıfı sürücü belgesine sahip v..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Afet Faaliyetleri İş Güvenliği Kalite Eğ

ŞİRKETİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE C SINIFI UZMANLIK BELGESİNE SAHİP TAM ZAMANLI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARI ARANMAKTADIR...

Farklı sektörlerden birçok kurumsal firmaya ' Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi ' hizmeti veren firmamızın, hizmet veriyor olduğu projelerinde görevlendirilmek üzere; • İş sağlığı ve güvenliği alanında geçerli sertifika sahibi, • MS Office programlarını temel seviyede kullanabilen,..

İstanbul Avrupa / Esenler Arsel Osgb

Elimizdeki firma listeleri aranarak, telefonda bilgi verilip randevu alınmaya çalışılacaktır. Alınan randevuların işe dönüşen kısımları üzerinden yüksek oranda call center'a prim verilecektir...

İstanbul Avrupa / Tümü Güveniş Osgb

MERKEZ OFİSİ GİYİMKENT .SN SİTESİNDE (tem oto yolu otogar kavşağında) OLAN ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİYİZ. iSTANBUL AVRUPA YAKASINDA ÇOĞUNLUĞU FATİH VE KOMŞU İLÇELERİNDE OLAN HİZMET VERDİĞİMİZ İŞYERLERİ İÇİN A SINIFI TAM SÜRELİ , KISMİ SÜRELİ B SINIFI İG UZMANI GEREKSİNİMİZ VARDIR.TAM SÜRELİ ÇALIŞ..