İstanbul Avrupa İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı
İstanbul Avrupa / Başakşehir Sembol Osgb

Sembol Ortak Sağlık Güvenlik Biriminde Tam zamanlı görevlendirilmek üzere, -Araç kullanmayı bilen, -Tercihen İkitelli bölgesine yakın, -Dış görünümüne önem veren, -İş sağlığı ve güvenliği uygulamaları konusunda mevzuata hâkim, -C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı serti..

İstanbul Avrupa / Esenler Evrensel Osgb

Evrensel OSGB bünyesinde görevlendirilmek üzere B ve C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler -Bakanlık onaylı iş güvenliği uzmanlık sertifikasına sahip olması, -İSG mevzuatına hakim olması, -En az B sınıfı sürücü belgesine sahip v..

İstanbul Avrupa / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR .....

İstanbul Avrupa / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE, 3.KÖPRÜDE(AVRUPA YAKASINDA) UZUN SOLUKLU YAPILACAK PROJEMİZDE TAM ZAMANLI GÖREVLENDİRİLECEK C SINIFI UZMAN ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR... SERVİS İMKANI DA BULUNMAKTADIR.....

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Tevaz İnşaat

İSTANBUL 3.HAVALİMANI PROJEMİZ İÇİN BÜNYEMİZDE TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK , HAVALİMANI KAMPINDA KALICAK , EKİP ÇALIŞMASINA VE YOĞUN İŞ PROGRAMINA AYAK UYDURABİLECEK , B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ALINACAKTIR ...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Efa Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

4 LEVENT ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TAM ZAMANLI C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANI ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sembol Osgb

Sembol Ortak Sağlık Güvenlik Biriminde Tam zamanlı görevlendirilmek üzere, -Araç kullanmayı bilen, -Tercihen İkitelli bölgesine yakın, -Dış görünümüne önem veren, -İş sağlığı ve güvenliği uygulamaları konusunda mevzuata hâkim, -B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sert..

İstanbul Avrupa / Tümü Bir Osgb

İş Güvenliğinin referans firması Bir OSGB nin İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında yer alan ofislerinde görevlendirmek üzere, * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, * İş Güvenliği Uzmanı olarak en az 1 yıl tecrübeli, * Askerlik sorunu olmayan, * Raporlama ya..

İstanbul Avrupa / Esenler Murat İş Sağlığı Ve Güvenliği

İstanbul Esenler Tekstilkent'te bulunan OSGB için iş güvenliği uzmanları aranıyor. -İSG konusunda yasal mevzuata hakim, -Bakanlık onaylı B veya C sınıfı İş Güvenliği Sertifikasına sahip, -Dinamik bir çalışma ortamının gerektirdiği esnekliğe sahip, -Takım çalışmasına y..

İstanbul Avrupa / Eyüp Platformsan Makina Ve Yapı Sistemleri

Platformsan Makina Ve Yapı Sistemleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenliği Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Platformsan Makina Ve Yapı Sistemleri İş Güvenliği Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...