İstanbul Avrupa İthalat İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: İthalat
İstanbul Avrupa / Başakşehir Vipsped Uluslararası Taşımacılık

ULUSLARARASI ALANDA HİZMET VEREN LOJİSTİK FİRMAMIZA OPERASYON BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE.... *ITHALAT VE IHRACAT KONUSUNDA DENEYIMLI.. .. -Karayolları ilgili tedarikçi, müşteriler ile yakın temasta olabilecek, -Karayolu operasyon evrak süreçlerini yürüteb..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Çatalkaya Makina

Genel nitelikler: İthalat birimimizde görevlendirilmek üzere bay/bayan takım arkadaşı arıyoruz. * İyi derecede Almanca bilen, * İthalat ve Dış Ticaret konusunda deneyimli, * İstanbul-Avrupa yakasında ikamet eden, * Askerliğini yapmış, * Seyahat engeli bulunmayan,..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız Üretim- İmalat sektöründe faaliyet gösteren İstanbul İkitelli Organize Sanayi bölgesinde bulunan firmamız için İthalat & İhracat Sorumlusu alınacaktır. 1-İthalat & İhracat konusunda en az 5 yıl deneyimli 2-Müşterilerle günlük-haftalık-aylık yazışm..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Arıkan Plastik

ANNE VE BEBEK ÜRÜNLERİ İMALATÇISI OLDUĞUMUZ FİRMAMIZA , ÜNİVERSİTE MEZUNU (DIŞ TİCARET İNGİLİZCE BÖLÜMÜNDEN veya İLGİLİ BÖLÜMLERDEN MEZUN ) İTHALAT-İHRACAT İŞLERİNDE TECRÜBELİ LOJİSTİK VE GÜMRÜKLEME İŞLEMLERİNE VAKIF TESLİMAT VE ÖDEME ŞEKİLLERİNDE BİLGİ SAHİBİ İNGİL..

İstanbul Avrupa / Şişli İmparator Tekstil

DIŞ TİCARET FİRMASINDA İHRACAT DEPARTMANINDA ÇALIŞACAK DENEYİMLİ BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Şişli Globe Nakliyat

ROMENCE-TÜRKÇE BİLEN TRANSPORT İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN TERCİHEN LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ OPERASYON MÜDÜRÜ ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Gürmaksan Hidrolik

İşin Tanımı; İhracat Departmanı'nda görevlendirilmek üzere; yurt dışı pazarlama faaliyetlerini bilgisayar başından yürütecek, ihracat işlemlerini organize edecek, günlük müşteri ilişkilerini yürütecek, teklif hazırlayacak, şirket sunumları yapacak, siparişin alınmasından ürünün ihraç ed..

İstanbul Avrupa / Avcılar Mimarsinan Mutfak Eşyaları

Şirket / İş Tanımı Züccaciye Sektörünün köklü markası Amboss için yeniden yapılandırılan şirketimizin İthalat ve ihracat süreçlerinin takibi ve yönetimi konusunda görevlendirilmek üzere; İthalat, ihracat, üretim ve satış süreçlerinin yönetilmesi, İthalat ve ihracat ü..

İstanbul Avrupa / Şişli Demak Gıda

Şirketimiz bünyesinde ithalat departmanında çalışacak her türlü operasyonda yer alacak, bakanlık işlemlerini sürdürecek ve işlem takibini gerçekleştirecek adaylar aramaktayız. • İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden • İngilizce bilen • Üniversitelerin Gıda Mühendisliği /G..

İstanbul Avrupa / Çatalca Tarsan Kimya A. Ş

ÇATALCA DA BULUNAN TARSAN KİMYA A.Ş. TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETEN ŞİRKETİMİZİN İHRACAT BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İYİ DERECEDE İNGİLİZCE & ARAPÇA BİLEN SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR.İLGİLENENLERİN CV GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR. ONLİNE OLARAK BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ...