İstanbul Avrupa İthalat İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: İthalat
İstanbul Avrupa / Silivri Napal Tela ve Elyaf Uretim Sanayi

Teknik Tekstil sektöründe üretim yapan firmamızda, dış ticaret bölümünde çalışmak üzere eleman alınacaktır. Aranan Nitelikler - Çok iyi derecede ingilizce bilen - Ekip çalışmasına uyum sağlayabilmek, özgüveni tam ve kendini iyi ifade edebilen - İşini taki..

İstanbul Avrupa / Silivri Organika Kimya Kozmetik

İhracaat konusunda ve kozmetik sektöründe deneyimli , konusu ile ilgili ithalat ve ihracaat kaynaklı tüm yazışmaları takip edecek, kozmetik sektörüne uygun müşteri portföyüne sahip ihracaat sorumlusu..

İstanbul Avrupa / Silivri Servet Madeni Eşya

İthalat ihracat departmanına deneyimli en az iki dil bilen İngilizce mecburi ,ekip çalışmasına uyumlu ,yurt dışı seyahat engeli olmayan esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Yüksel Kalıp

İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmamıza, Dış ticaret departmanımızın İhracat yönetiminde; - Yeni müşteri arayışı ve mevcut müşteri takibi yapacak - Teklif gönderecek - Siparişleri takip edecek - Satıştan sonra ihracat evraklarını hazırlayıp, gümrük ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sistem Plastik

* PPRC Boru ve ek parçalar konusunda bilgisi olan, * Pazar hakkında tecrübeye sahip, * Arapça ve İngilizce bilen ihracat sorumlusu alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Demak Gıda

Şirketimiz bünyesinde ithalat departmanında çalışacak her türlü operasyonda yer alacak, bakanlık işlemlerini sürdürecek ve işlem takibini gerçekleştirecek adaylar aramaktayız. • İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden • İngilizce bilen • Üniversitelerin Gıda Mühendisliği /G..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Vigo Tekstil

BAĞCILAR GÜNEŞLİDE faaliyet gösteren şirketimizde İmalat Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip, İletişim becerisi yüksek Çok iyi derecede örme konfeksiyon üretim bilgisine sahip İhracat konfeksiyon üretim konusunda en az 10 yıl deneyimli Ü..

İstanbul Avrupa / Şişli Atomsan Elektronik

İthalat ihracat konusunda deniyimli veya bilgili Elektronik ürünlerine yabancı olmayan Yeni ürünleri takip eden ve satış becerisi olan İyi derecede İngilizce bilen, Seyehat engeli olmayan, Askerligini yapmış, Ofis Programlarını kullanabilen, çalışma arkadaşı..

İstanbul Avrupa / Esenler Diafarma Ecza Deposu

Diafarma Sağlık ve İlaç Dış Tic. Ltd. Şti olarak, 2003 yılında İstanbul’da kurulduk. 2016 yılı itibariyle Diafarma Ecza Deposu ve Medikal Dış Ticaret Ltd. Şti. olarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmekteyiz. Farmasötik ve medikal alanına hizmet veren öncü kuruluşlardan biriyiz. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Vipsped Uluslararası Taşımacılık

ULUSLARARASI ALANDA HİZMET VEREN LOJİSTİK FİRMAMIZA OPERASYON BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE.... *ITHALAT VE IHRACAT KONUSUNDA DENEYIMLI.. .. *TERCIHEN LOJISTIK FIRMASINDA ÇALIŞMIŞ *SORUMLULUK SAHİBİ *MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE ETKİN İLETİŞİME SAHİP *RAPORLAMA..