İstanbul Avrupa Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Kasiyer
İstanbul Avrupa / Bakırköy Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrenci, Dinamik iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: İstanbul Bakırköy bölgesinde yer alan Migros mağazalarımızda görevlendirmek üzere; FT Kasiyer olarak; Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurl..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrenci, Dinamik iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: İstanbul Halkalı bölgesinde yer alan Migros mağazalarımızda görevlendirmek üzere; FT Kasiyer olarak; Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurla..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Shaya
İstanbul Avrupa / Bakırköy Bereket Döner

İşin Detayı a) Tercihen - Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu b) Benzer pozisyonda 3 yıl deneyimi olan c) Ekip çalışmasına yatkın d) İletişim becerileri gelişmiş e) Pozitif ve güleryüzlü f) Variyalı çalışabilecek g) Bayan - Capacıty ve Fatih Ş..

İstanbul Avrupa / Şişli Özden Elektrik

Şişli Pangaltı'daki elektrik malzemeleri satış mağazamızda hafta içi 2 gün 08:30-19:30 saatleri arası çalışacak kasa elemanı alınacaktır. Aranan özellikler: - Bayan - Sigara kullanmayan - Bilgisayar kullanabilen - Sorumluluk sahibi..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa GREYDER ( Kavsan Ayakkabı )

- Eğitim programımızla birlikte gelişmeyi ve mağazacılıkta kariyer yapmayı hedefleyen, - En az lise mezunu, - Mağazacılık sektöründe 1 yıl deneyimli, - Mağazacılık kasa programlarından en az birini, tercihen Netsis kullanmış olan - Dış görünüş ve k..

İstanbul Avrupa / Şişli Edirne Kırkpınar Lokantaları

Restorancılık sektöründe zincir şubeler şeklinde faaliyet göstermekte olan Kırkpınar Lokantalarının İstanbul Şubelerinde görevlendirmek üzere KASİYER alınacaktır. Aranan Nitelikler : En az lise, tercihen yüksek okul mezunu Prezentabl, dinamik, dışa dönük,..

İstanbul Avrupa / Sarıyer MANPOWER

Otomotiv sektörünün dev markalarından biri olan müşterimizin büyük m2'li İstanbul (Maslak, Esenyurt, Kartal), Ankara (Etimesgut, Çankaya) ve Bursa lokasyonlarındaki showroomlarda görevlendirilmek üzere , gelen misafirlere çay-kahve servislerini yapacak İkram Hostesleri-Görevlileri arayışımız bulunma..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz.Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur.30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüzl..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Rehber Özel Güvenlik Ltd.

BÜYÜKÇEKMECE BAHÇELİEVLER MAHALLESİ GÜZELŞEHİR SİTESİ İÇERİSİNDE BULUNAN MARKETİMİZDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ BAYAN KASİYER ARAMAKTAYIZ. SAĞLANAN İMKANLAR : MAAŞ + SGK + YEMEK + YOL (AKŞAMLARI SERVİS İMKANI VARDIR)..