İstanbul Avrupa Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Kasiyer
İstanbul Avrupa / Bakırköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

AVRUPA YAKASINDAKİ ŞUBELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE DAHA ÖNCE KASİYER POZİSYONUNDA GÖREV ALMIŞ,YOĞUN İŞ TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK,SEKTÖRÜ BİLEN, *AVRUPA YAKASINDA İKAMET EDEN, *ASKERLİKLE İLİŞİĞİ OLMAYAN, *35 YAŞINI AŞMAMIŞ, *AKTİF ÇALIŞMAYI SEVEN KASA SORUMLUSU TAKIM ..

İstanbul Avrupa / Eyüp Seven Gıda

Seven Gıda firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kasiyer ilanlarına göz atabilirsiniz.Seven Gıda Kasiyer ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Afiyet Et

AFİYET ET KAĞITHANE ARANILAN NİTELİKLER *EN AZ LİSE VEYA TICARET LİSESİ MEZUNU * ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN *REYON DÜZENİNDEN ANLAYAN * MAL KABUL VE ÜRÜN SİPARİŞİ VEREBİLECEK *ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYACAK *İYİ DERECE BİLGİSAYAR KULLANABIL..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Yağmur Profesyonel Hizmetler

İstanbul Bakırköy de bulunan Restorantlarımız için En az lise mezunu , Prezentable , kişisel gelişimine özen gösteren , gelişim ve kariyer hedefi olan Bay ve Bayan Kasiyerler alınacaktır. Ücret 1.600 TL net + SGK + Yemek..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalgıçlar Petrol

MİMAROBA'DA BULUNAN OPET AKARYAKIT İSTASYONUNA MARKET ELEMANI ARANIYOR YAKIN CİVARDA İKAMET EDEN GÜLERYÜZLÜ VE DİNAMİK REFERANS VEREBİLECEK VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK..

İstanbul Avrupa / Bağcılar ARDEN GIDA

Yeni açılacak olan Güneşli Şubemiz için, En az 1 yıl market tecrübesi olan, Lise mezunu, Diksiyonu düzgün, Prezentabl, Bayan kasiyerler alınacaktır. 0551 725 45 16 - 0553 104 80 85..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Golden Mert

İ.T.Ü MAÇKA kampüsünde bulunan kırtasiye ve kafeteryamızda çalışacak bay-bayan deneyimli kasiyerler aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Cafe Biyer

Cafe Biyer firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe / Kasa Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Cafe Biyer Ön Muhasebe / Kasa Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Sözak Gıda

Sözak Gıda firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kasiyer ilanlarına göz atabilirsiniz.Sözak Gıda Kasiyer ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Smc Turizm İnşaat Ltd.

Restaurantımızın kasa bölümünde çalışacak kasiyer aranıyor...