İstanbul Avrupa Komi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Komi
İstanbul Avrupa / Başakşehir Bereket Döner

a) Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu veya mesleki eğitim belgesine sahip b) Benzer pozisyonda deneyimi olan c) Ekip çalışmasına yatkın d) İletişim becerileri gelişmiş e) Pozitif ve güleryüzlü f) Varidyalı çalışabilecek g) Bay..

Alibeyköy deki AVM projemiz gündüz vardiyasında görevlendirilecek komi temizlik elemanı aranmaktadır. Tüm sosyal hakları mevcuttur İrtibat Hatice Hanım 0507 739 91 97..

İstanbul Avrupa / Tümü Reisoğlu Denizcilik

REİS OĞLU DENİZCİLİK RESTORAN BÖLÜMÜNE: GARSON VE KOMİ Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE 2500-3500 DOLAR / TL ARASI MAAŞ Sabıka kaydınız yoksa ve en az ilköğretim mezunu iseniz ilgili telefonl..

İstanbul Avrupa / Tümü Manastır Cafe

Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren restoranımıza deneyimli servis komisi ve garson alınacaktır. Adayların yoğun ve esnek çalışma saatlerine uygun,ekip çalışmasına yatkın kişiler olması tercihimizdir...

İstanbul Avrupa / Tümü Rıhtım Denizcilik

Rıhtım denizcilik Yurt içi ve yurt dışı (uluslararası) gemi ve özel yatlarda görev alacak personeller aranmaktadır. Gemi ve yatlarda çalışabilir, denizlerde iyi bir kazanç ve meslek edinebilirsiniz. Güverte bölümüne: gemici ve vasıfsız personeller 2500-3..

İstanbul Avrupa / Tümü Reis Oğlu Denizcilik

REİS OĞLU DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak vasıfsız elemanlar alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE 2500-3500 DOLAR ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şapqa Concept

16:00-02:00 iş saati, haftada 1 gün izin günü, gece servisi, personel yemeği restoranımıza aitdir. en az 1 sene garson olarak iş tecrübesi. Restoranımız başakşehirin en lüks ve büyük kafe-restoranıdır...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe

BÜYÜKÇEKMECE KÜLTÜRPARK ARKASINDA BULUNAN DALYAN SANAT CAFE İÇİN, -MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞAN, -DİNAMİK, GÜLER YÜZLÜ VE İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK, -İŞ AHLAKINA SAHİP, -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, -ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYAN, -KİŞİSEL HİJYENE VE ..

İstanbul Avrupa / Eyüp Doyum Karadeniz Et Lokantası

lokantamıza komi aramaktayız 08- 17.00 saatleri arasında çalışabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Ramsarı Gıda

Restoran tecrübesi olan veya yetiştirilmek üzere Komi- Garson alınacaktır...