İstanbul Avrupa Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Ofis Elemanı
İstanbul Avrupa / Şişli Başarı Güvenlik Sistemleri

2010 Yılında Elektronik Güvenlik Sistemleri alanında faliyet göstermeye başlayan firmamızda görevlendirmek üzere '' Ön Muhasebe '' elemanı aramaktayız. Muhasebe Bölümü Lise ve Yüksekokul mezunu, * Fatura ve irsaliye kesebilecek , * Gelen evrakları programa işleyebilecek, * ..

İstanbul Avrupa / Silivri Serbest Muhasebeci Mali Müşavir

Silivri 'de bulunan muhasebe büromuza ; - En az 2 yıl tecrübeli - Ticaret Lisesi, Önlisans veya Lisans Mezunu - Alış-Satış Fatura ve Banka kayıtlarını yapabilecek - Vergi beyannameleri , BA-BS , SGK Bildirgelerini gönderebilecek - Personel Giriş-Çıkış , Bordro iş..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Nisam Tekstil

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; * ÖN MUHASEBE'DEN ANLAYAN * PERSONEL GİRİŞ ÇIKIŞI YAPABİLECEK * İRSALİYE VE FATURA KESEBİLEN * ÇALIŞMA DİSİPLİNİ OLAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. KÜÇÜKKÖY, 500 EVLER, SULTANGAZİ, ALİBEYKÖY VE GAZİOSMANPAŞA ÇEVRESİ TERCİ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Özkoç Mobilya San. Tic. Ltd. Şti

Ofisimizde ön muhasebede deneyimli bayan satış elemanları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Silivri Digitürk Yetkili Servisi

ofisimizde part_tıme çalışacak silivri bölgesinde ikamet eden diksiyonu düzgün bayan elemanlar aranıyor..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Karahan Ambalaj

ikitelli deki yerimize ön muhasebede tecrübesi olan bayan eleman alınacaktır. iletişim : 0212 549 49 25..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş S. M. M. M Cem Tanrıverdi

DAHA ÖNCE MUHASEBE OFİSİNDE ÇALIŞMIŞ ZİRVE MÜŞAVİR PROGRAMINDA TECRÜBELİ KDV MUHTASAR GECİCİ VERGİ SGK İŞTEN CIKIŞ,İŞE GİRİŞLERİ BODRO,PERSONEL EVRAK İŞLEME HESAP KODLARINI BİLEN, TAM OLARAK OFİS İCERİSİNDE ÖN MUHASEBE İŞLEMLERİNİN HEPSİNİ HAZIRLAYABİL..

OFİS TELEFON TRAFİĞİ YÖNETİMİ,İNTERNET YÖNETİMİ,MÜŞTERİ DANIŞMANLIĞI VE DİĞER OFİS İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEK ARAPÇA KONUŞABİLEN TAKIM ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Kardelen İnşaat

İNŞAAT FİRMASINDA ÇALIŞACAK TECRÜBELİ ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özkul Ayakkabı Çanta Dericilik Makina

AYAKKABI İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; OFİS TEMİZLİĞİNDEN SORUMLU OLACAK GELEN MÜŞTERİLERİ KARŞILAYACAK, MİSAFİRLERE ÇAY, KAHVE SERVİSİ YAPACAK DİKSİYONU DÜZGÜN, 37 NUMARA AYAKKABI GİYEN, 25-40 YAŞ ARASI BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. FİRMAMIZ ..