İstanbul Avrupa Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Ofis Elemanı
İstanbul Avrupa / Başakşehir Smz Kargo Ve Loj. İth. İhr. San Ve Tic. Ltd. Şti

ÖN MUHASEBE BİLGİSİNE SAHİP MİCROSOFT OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN OFİSİ ÇEKİP ÇEVİREBİLECEK KENDİNE GÜVENEN ELEMANLARA İHTİYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Avıstar Hav

Sabah 9 akşam 6 florya kaşıbeyazın yanında bulunan ofisimizde yemek/temizlik gibi işlerde çalışacak çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Fatih Ses Müzik Aletleri

GENEL NİTELİKLER • En az Lise mezunu, • MS Office uygulamalarına hakim, • Diksiyonu düzgün ve iletişim yönü güçlü. İŞ TANIMI • Stok programını kullanarak satışların sistem girişlerini gerçekleştirmek, • Siparişlerin faturalarını kesmek, • E-ticaret s..

İstanbul Avrupa / Fatih Bayraktar Müşavirlik

İSTANBUL AKSARAYDA MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETİ VEREN OFİSİMİZDE ÇALIŞMAK İSTEYEN MUHASEBE ELEMANLARI ARANMAKTADIR. *3- 5 YIL DENEYİMLİ OLMALARI, *LUCA MUHASEBE PROGRAMINI BİLMELERİ VE MALİ MÜŞAVİR OFİSİNDE ÇALIŞMIŞ OLMALARI TERCİH SEBEBİDİR. YERİMİZ YENİKAPI METRO İSTASY..

İstanbul Avrupa / Esenler Saypaş Makine Tic. A. Ş

Ön Muhasebeci, *Mikro programını en az 2 yıl aktif olarak kullanmış, programa hakim *İlgili bölümlerde Ön Lisans veya Lisans mezunu * İthalat ve ihracatlar hakkında bilgi sahibi olan * En az 4 yıl iş deneyimi olan * İşinde özverili olan * Çalışma Günleri Pazartesi..

İstanbul Avrupa / Avcılar Morel Group

Firmamızda çalışmak üzere aşağıda özellikleri belirtilen niteliklere sahip bayan eleman alımı yapılacaktır. Mikro v14 ve v15 programları konusuna tecrübeli Ön Muhasebe konusunda bilgili (Stok Takibi yapabilen ve Satış Faturası/İrsaliyesi kesebilecek) Microsoft Office Program..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ortoy Çocuk Gereçleri Ltd. Şti.

Çocuk Gereçleri Toptan Ticareti Firmamıza LOGO Bilen Tecrübeli Sigara kullanmayan Tek Düzen Hesap Planına Hakim Ofis programlarını iyi kullanabilen Şirket santralini yönlendirebilecek, Yazışma prosedürleri konusunda deneyimli, Detaylı,sistemli,düze..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Eternal Ayakkabı

Firmamızda çalışmak üzere ön muhasebede tecrübeli bayan yönetici asistanı arayışımız bulunmaktadır. Aradığımız ekip arkadaşımızın, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, aktif, dinamik ve takım çalışmasına yatkın olması temel prensibimizdir. GÖREV TANIMI : Ön muhasebe fat..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Özerk Petrol Ürünleri

ÖN MUHASEBE YE YARDIMCI ELEMAN GAZİOSMANPAŞA BAYRAMPAŞA 500 EVLER KÜÇÜKKÖY CİVARINDA OTURAN ELEMAN TERCİHİMİZDİR..

Gelişime ve öğrenmeye açık, Tercihen Zirve Muhasebe Programı ve MC Office bilgisi olan, İş disiplinine önem veren ön muhasebe elemanı aranmaktadır...