İstanbul Avrupa Satış İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış
İstanbul Avrupa / Başakşehir İletişim360

— Pazarlama / Satış danışmanlığı alanında en az 1 yıl deneyimli, — İkna / Temsil yeteneği olan, — insan ilişkilerinde başarılı / Özgüveni yüksek, — Üst düzey yöneticilerle güçlü diyaloglar kurabilecek, — MS Office uygulamalarını temel düzeyde bilen, — Ekip çalışmal..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Okuoku Kitap

YETİŞTİRİLMEK ÜZERE E-TİCARET ALANINDA EKİP LİDERİ YARDIMCISI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımıİstanbul Yenibosna bölgesinde yer alan Migros mağazalarımızda görevlendirmek üzere;Full Time Kasiyer olarak; Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurlamaktan, Güncel kampanyaları takip etmekte..

İstanbul Avrupa / Fatih Medusaconcept

Haftalık Çalışma Saatlerini Kendisi belirleyecek Kendi Cep Telefonundan ve Ofisimizdeki Bilgisayardan Instagram ve Web sitesi fotograf girişlerini yapıp satışlarımızı yapıp takip edecek Instagramda aktif bayan eleman arıyoruz, Günde 4-5 saat çalişacak, Lise öğrencisi bile olabilir...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Octopus Business Solutions

2011 yılından bu yana Stok Sayım, Özel Yazılım ve Lojistik Destekleri alanlarında hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere satış temsilciliği görevini üstlenecek, "SATIŞ TEMSİLCİSİ" aramaktayız. GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusu..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Butiksemti.com

butiksemti.com olarak internet üzerinden kişiye özel hediyelik ürünler satmaktayız satışta ve diğer idari işlemlerde bize yardımcı olacak çalışma arkadaşımızı arıyoruz. Şirket istanbul sultangazi habibler eski edirne asfaltı caddesindedir. Ücret 1500 TL(yemek ve yol b..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Çatısan Metal İnşaat Ltd Şti

ofis ortamında perakende satış yapılacak, satış sonrası sevkiyat organizasyonu yapabilecek satış temsilcisi aranıyor...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Uzman İngilizce Eğitim Ve Danışmanlık

GENEL NİTELİKLER Konuşarak Öğren geliştirdiği benzersiz uygulaması ile İstanbul Teknik Üniversitesi - Teknoloji Geliştirme Merkezi'ne kabul edilmiş ilk dil eğitim projesidir. Türkiye'de yaklaşık 20.000 kişiye hizmet veren dil eğitim sisteminin yurtiçi operasyon - satış biri..

İstanbul Avrupa / Tümü FİLOFİBRA PAZARLAMA A.Ş.

İş Tanımı50 senelik geçmişi olan tekstil hammadde satış ve mümessiliği yapan firmamızda günlük müşteri ziyaretleri ile hammadde satışı yapacak eleman aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversite (Tercihen Tekstil Mühendisliği) Mezunu ..

İstanbul Avrupa / Tümü TAMER TANCA MAĞAZACILIK A.Ş.

İş Tanımı1950' den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış KEMAL TANCA markamızın Okmeydanı' nda bulunan Genel Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere Muhasebe Uzmanı arıyoruz.    Vergi ödemeleri..