İstanbul Avrupa Süpervizör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Süpervizör
İstanbul Avrupa / Şişli Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup, Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerinden biridir. Sizde bu oluşuma dahil olmak istiyor..

İstanbul Avrupa / Tümü FİRMA ADI GİZLİ

İstanbul Avrupa Yakası’nda görev yapabilecek “Saha Satış Şefi” aranmaktadır. Temel Nitelikler: • Üniversitelerin ön lisans ya da lisans bölümlerinden mezun, • En az 3 yıl Hızlı tüketim sektörü Zincir Mağazalar kanalında satış deneyimi olan, • Ekip yönetimi ve ..

İstanbul Avrupa / Tümü Klick Film Fotoğraf Tanıtım Hizmetleri

Tanıtımını gerçekleştireceğimiz gıda firmasının ürün ve satış destek çalışmalarını yürütmek üzere, zincir ve yerel mağazalarda görevlendirilecek çalışmaya istekli, dinamik adaylar aranmaktadır. - Üniversite Mezunu - Gıda ürünü satış ve tanıtımını yapabilecek düzeyde iletişim becerisine s..

İstanbul Avrupa / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Konserve sektöründe lider markamızın İstanbul Anadolu ve Avrupa Bölgelerinden sorumlu olarak Satış De..

İstanbul Avrupa / Tümü Facility İstanbul Araştırma Hizmetleri

Araştırma Firmamızda Türkiye genelinde istihdam edilmek üzere deneyimli Anketör ve Süpervizörler ile yetiştirilmek üzere adaylar aranıyor. Ofis içerisinde veya dışarıda proje bazlı ya da tam zamanlı çalışabilecek adaylarda istenen Özellikler; * En az Lise Mezunu * ..

Hizmet vermekte olduğumuz BEYAZ EŞYA sektöründe tanınmış bir dünya markası olan müşterimize bağlı olarak, Görev aldığı bölgede kendisine bağlı olarak çalışan promotör, full/part time tanıtım ekibinin yönetim ve organizasyonunu yapacak, Sorumlu olduğu bölge içerisinde bulunan noktaları ..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Sub Hotel Karaköy

Job Definition Your role will be to including leading and managing all sections of the Front Office Department in order to ensure the highest standards, monitoring the Front Office employees to make sure all guests receive prompt and personal recognition. Under the supervis..

İstanbul Avrupa / Şişli Arveda Araştırma

ARAŞTIRMA SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ SAHA SÜPERVİZÖRLER ARANIYOR LİSE, YÜKSEK OKUL, ÜNİVERSİTE MEZUNU, DİKSİYONU DÜZGÜN, OFİS PROGRAMLARINI ETKİN KULLANABİLEN, KENDİNE GÜVENEN, EKİP ÇALIŞMALARINDA KABİLİYETLİ ÇÖZÜM ODAKLI, PROAKTİF anketor.com.tr..

İstanbul Avrupa / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Supervizör İstanbul Avrupa ilanlarına göz atabilirsiniz.Halka Grup Supervizör İstanbul Avrupa ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Nezih Tur Turizm

Nezih Tur Turizm firmasının aktif ilanlarına veya diğer Turizm Organizasyon Halkla İlişkiler Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Nezih Tur Turizm Turizm Organizasyon Halkla İlişkiler Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..