İstanbul Avrupa TANIMSIZ İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: TANIMSIZ
İstanbul Avrupa / Tümü MERT ALYANS

Aranan Nitelikler- Firmamızın Küçükçekmecede bulunan Fabrikasında çalışmak üzere, - Tercihen Küçükçekmece Civarında ikamet eden, - Mesaili olarak çalışabilecek, - Tecrübeli Alyans Cila ustası, Çalışma arkadaşı aramaktayız...

İş TanımıBAYAN ASİSTANLAR ARANIYOR 30.05.2012 yılından bu yana, Dünya Bankası ve Avrupa Birliği üzerinden biri kuruluş ve başlangıç, diğeri 20 yıl ihracat destekli iki ayrı özgün hibe projesi üzerinde çalışan ve final aşamasına gelmiş olan şirketimizin üst düzey yönet..

İş TanımıMODERATÖR Röportaj yönetecek deneyimli moderatör arıyoruz.  ..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıKÜÇÜKÇEKMECE HALKALI CİVARINDA  OTURAN  TAM ZAMANLI   KÜÇÜKÇEKMECE HALKALI CİVARINDA  OTURAN  YARI ZAMANLI  MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR.   İRTİBAT MESAJ İLE  :0507 537 25 81 CV LER MAİL ATABİLİRMİSİNİZ: [email protected]..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı2015-2016 eğitim-öğretim yılında görevlendirilmek üzere YGS-LYS grubu öğrencileri ile çalışacak her branştan deneyimli ve yetiştirilmek üzere stajyer ve uzman öğretmenler alınacaktır. TEMEL LİSEDE MATEMATİK BİYOLOJİ KİMYA EDEBİ..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıBAŞARILARLA DOLU 47 YILLIK GEÇMİŞİYLE UĞUR DERSHANELERİ"UĞUR LİSELERİNE" DÖNÜŞÜYOR. 2015-2016 EĞİTİM YILI İTİBARİYLE ESENLER VE BEYLİKDÜZÜ  UĞUR LİSELERİNDE GÖREV ALACAK  ÖĞRETMENLER ALINACAKTIR.Aranan NiteliklerMATEMAT..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımırusça yds verebilecek öğretmen aranıyorAranan Niteliklerrusça yds verebilecek öğretmen aranıyor..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıSULTANGAZİ UĞUR TEMEL LİSESİNDE 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÇALIŞMAK ÜZERE YGS-LYS MÜFREDATINDA TECRUBELİ ÖĞRETMEN ..

İş TanımıLarus Palas bünyesinde çalışmak üzere aşağıda ki özelliklere sahip Bayan ''Danışma Görevlisi - Resepsiyonist'' çalışma arkadaşı aramaktayız.Aranan Nitelikler•Tercihen yüksekokul veya üniversite mezunu,•Alanında en az 1 ..

İstanbul Avrupa / Tümü Comdata Türkiye

İş TanımıÇağrı merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul lokasyonunda Müşteri Temsilcisi olarak istihdam edilmek üzere; En az Lise mezunu, 35 yaşını aşmamış, İstanbul'da ikamet eden, Erkek adaylar için askerlik görev..