İstanbul Avrupa TANIMSIZ İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: TANIMSIZ
İstanbul Avrupa / Tümü GUSSE GIDA

Aranan NiteliklerÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, GIDA, YİYECEK-İÇECEK, SEKTÖRÜNDE EN AZ 2 YIL DENEYİMİ OLAN, YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLEN, İLETİŞİM BECERİSİ YÜKSEK, ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ, ..

İstanbul Avrupa / Tümü GUSSE GIDA

Aranan NiteliklerAlanında en az 3 yıllık mesleki deneyime sahip,  Üniversite mezunu, Mali ve yönetsel raporlama konusunda deneyimli,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Muhasebe paket programı kullanmış olan ve Eta programını çok iy..

İstanbul Avrupa / Tümü Club Jolly Turizm ve TİC. A.Ş

İş Tanımı Satışa sunulacak olan münferit turların sisteme tanımlanarak, satışa açılması, Satış departmanlarından ve acentelerimizden gelen taleplerin karşılanması, Yurt Dışı Global Tedarikçi rezervasyon sistemlerinin kullanımı, Yurt Dışı Gl..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Sektöründe lider konumda olan Şirketimizin “Çağrı Merkezi” bünyesinde;     Satış süreçlerine hakim, kendisine bağlı ekibin koordinasyonu ve iş planlamasını gerçekleştirip belirlenen hedeflere ulaşmasını sağlayan, raporla..

İstanbul Avrupa / Tümü Club Jolly Turizm ve TİC. A.Ş

İş Tanımı     Yurt içi kültür turlarımızda görev alacak tecrübeli ve yetiştirilmek üzere tur lideri (apranti) arayışımız mevcuttur. Aranan Nitelikler Üniversitelerin Turizm ve diğer ilgili bölümlerinden mezun veya bu sene mezun olabilecek..

İstanbul Avrupa / Tümü Club Jolly Turizm ve TİC. A.Ş

İş Tanımı    We are seeking a CRM Analyst position to manage and assist the installation of our Customer Relationship Management Process. This position supports the Marketing Division and identifies the target audiences for marketing campaigns. It also requires day to day dat..

İstanbul Avrupa / Tümü TEZ MEDİKAL SAĞLIK TURİZM A.Ş.

İş TanımıTez Medikal OSGB, 1300 çalışanı 19 OSGB' si ile tüm Türkiye' de kurumsal ve bölgesel müşterilere hizmet vermekte olup, Türkiye' nin ilk 50 büyük firmasının 33' ü ile çalışmaktadır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Mühendislik Fakültesin..

İstanbul Avrupa / Tümü TACA İNŞAAT VE TİCARET A.Ş

İş Tanımıİstanbul Sarıyer Yeniköy de bulunan merkez ofisimizde çalıştırmak üzere   - Teklif departmanına, özellikle ihale süreçlerinde teklif dosyasının teknik detay ve idari kısımlarının hazırlanmasında yardımcı olmak, - Dökümantasyon..

İş TanımıŞİRKETİMİZ İSTANBUL ŞUBESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE, *ÇAY VE YEMİZLİK İŞLERİNİ YÜRÜTECEK *BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR.      ..

İstanbul Avrupa / Tümü Mecidiyeköy Sınav Lisesi

İş TanımıMECİDİYEKÖYDE BULUNAN LİSEMİZDE ÇALIŞACAK KİMYA ÖĞRETMENLERİ.Aranan Nitelikler ALANINDA UZMAN, YOL PROBLEMİ OLMAYAN, DİKSİYONU DÜZGÜN,..