İstanbul Avrupa Tasarımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Tasarımcı
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Motorfan Elektrik Sanayi

CATIA SOLIDWORKS PRO ENGINEER PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANMAYI BİLEN LİSANS – ÖN LİSANS MEZUNU PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Esenler Bluelan Junior

ÇOCUK ÖRME ÜST GRUBUNDA ÇALIŞACAK, - COREL DRAW - PHOTOSOP PROGRAMLARI KULLANABİLEN, -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, -YENİLİĞE AÇIK, -VİZYON SAHİBİ, -SORUMLULUKLARINI BİLEN, -YETENEKLİ, -TASARIM YÖNÜ VE HAYAL GÜCÜ YÜKSEK, STİLİST&..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Arleva Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

- Tercihen, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümlerinden mezun, - Adobe Photoshop, Corel Draw, Freehand, AdobeIndesign, Adobeillustrator gibi grafik programlarına hakim, - Kağıt ve renk farklarını bilen, - Baskı aşamaları konusunda bilgi sahibi olan, - Ambalaj ve etiket tasa..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Teknofinsteel Makina Otomasyon Sistemleri

Elektrik panosu ve 19'' rack kabin sac işleme bölümünde; müşteri isteklerine göre üretim tasarımı ve planlaması yapacak, Solid Workve Auto Cad programlarını iyi kullanabilen çalışma arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Funda İşleme

Taş dizimde grafik tasarım sorumlusu aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Fazilet Neşriyat

Grafik Tasarımcı arıyoruz. Bu işin okulundan mezunsan, tasarıma sevdalıysan, iş disiplinine sahipsen, aşağı yukarı 5 yıllık iş tecrüben varsa, programları Mac'de kullanabiliyorsan, baskı tekniklerine aşinaysan, dünya ne üretiyor takip ediyorum diyorsan, bir de bizimle çalışmak istiyorsa..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Marmarapak Çanta

firmamız bünyesinde çalşacak İLLustrator ve photoshop bilen Grafik Tasarım elemanı alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Şişli Retorik İstanbul

MASAÜSTÜ YAYINCILIK TASARIM UZMANI Tercüme sektöründe deneyimli, farklı dillerde pdf dosyalarını word dosyası formatına düzgünce aktarabilecek, istenildiğinde baskı formatında dosya teslim edebilecek, işine ve çalışma ekibine saygılı, Mecidiyeköy merkez ofisimizde çalışacak iş arkadaşı..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Anr Engineering

BEYLİKDÜZÜ' nde HİDROLİK SİLİNDİR ve EKİPMANLARI ÜRETİMİ KONUSUNDA FAALİYET GÖSTEREN, %100 İHRACAT YAPAN FABRİKAMIZDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE, TECRÜBELİ : * Öncelikle CNC Tornaya , sonra da CNC Freze tezgahlarına CAM ile program hazırlayabilecek, * Öncelikle CNC Tornada Ta..

İstanbul Avrupa / Güngören Kevser Tekstil

MERTER PİYASASINDA ERKEK ÜST GİYİMDE DOKUMA VE ÖRMEDE TECRÜBELİ TASARIMCI / STİLİST ARAMAKTAYIZ. ARANAN NİTELİKLER DENEYİMLİ AKTİF MOTİVASYONU YÜKSEK TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU MERTER PİYASASINA HAKİM YENİLİKÇİ..