İstanbul Avrupa Tasarımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Tasarımcı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Prestij Reklam

TABELA DİJİTAL BASKI MATBAA KONUSUNDA TECRÜBELİ KENDİNE ÖZGÜVENİ OLAN MÜŞTERİ İLETİŞİMLERİ İYİ OLAN TASARIM KONUSUNDA BAŞARILI YARATICI BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Şişli Pie Tasarım

Pie Tasarım & Uygulama, Uluslararası ticaret deneyimli olan, Yurtiçi ve Yurtdışın da Stand tasarımı ve uygulama hizmeti vermektedir. Şişli/Perpa Ticaret Merkezindeki ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere DENEYİMLİ Stand Tasarımcısı aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER - Fua..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Cevizoğlu Mağazacılık

İleri derecede AotoCAD ve 3D Max bilen. Photoshop ve 3D Max programlarını beraber kullanabilen. Mimari görüntüleme konusunda uzman ve mimari görselleştirme programları hakim, En az 3 yıl mimari ofis deneyimi olan, Diğer disiplinler ile koordinasyon görevini yürütebilecek,..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Zirve Transfer Dijital Baskı

EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ PARÇA VE METRAJ DESENLERİ HAZIRLAYIP MÜŞTERİYE SUNMAK, MÜŞTERİNİN İSTEDİĞİ DESENİ BİRE BİR TASARLAMAK GÜLER YÜZLÜ ÇALIŞMA SAATLERİNDE ESNEK OLAN TASARIMCI ARKADAŞ ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Güngören Sm Tekstil

15 yıllık geçmişi olan firmamızda, taş aksesuar işinde tecrübeli corel draw bilen desinatörler ve ya yetiştirilmek üzere tasarım işini seven corel draw bilen ekip ruhu olan çalışma arkadaşları alınacaktır. Başvuruların yüz yüze yapılması gerekmektedir...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ersin Dış Ticaret

Tekstil Designer Genel Nitelikler, Üniversitelerin Güzel Sanatlar/Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünden mezun Sektörde en az 5 sene deneyim kazanmış Markaların hedef müşteri kitlesine uygun tarzda, özgün tasarımlar yapabilecek Dünya moda trendlerini yakından takip eden..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Panturex Sanayi İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip Grafiker aranmaktadır. Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Grafik-Tasarım süreçlerinde en az 2 yıl deneyimli, Freehand, Photoshop, Illustrator, InDesign vb. programlarını ç..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Hibsan Havalandırma

Esenyurt'ta beyaz eşya üretimi yapan fabrikamıza, solidworks (sac-metal) konusunda uzman (çok iyi seviye), tecrübeli, en az lise mezunu (tercihen teknik lise) teknik ressam aranmaktadır. Aranan nitelikler; Solidworks (sac-metal) konusunda uzman seviyesinde, Esenyurt, Avcılar, Beyl..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Yudo Sıcak Yolluk Sistemleri

2004'ten beri Plastik enjeksiyon kalıp sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere "Teknik Ressam" aramaktayız. Görev Tanımı: Müşteri ihtiyaçlarına ve firmamız standartlarına göre şekillendirdiğimiz, kalıp parçalarının Autocad ve Solidworks programlarında çizimlerinin yapıl..

İstanbul Beylikdüzünde bulunan ofisimize, Photoshop vs programlara hakim, banner ve ufak tasarım işlerini yapacak, kendini geliştirmeye açık ve ekip çalışmasına uygun, yardımcı grafiker arıyoruz. Erkek adaylar için askerlik (Profesyonel arkadaşlar b..