İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş Tanımı1945 yılında kurulmuş,askeri elektronik dalında üretim yapan,Türkiye genelinde bayi ağına sahip, ithalat ihracat hacmi bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere depo sorumlusu aranmaktadır.Aranan Nitelikler• Tüm çalışmalarını şirk..

İş Tanımı1945 yılında kurulmuş, askeri elektronik dalında üretim yapan, Türkiye genelinde bayii ağına sahip, ithalat ihracat hacmi bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere Sosyal Medya Uzmanı alınacaktır. Sosyal medya profilleri (Facebook, Twitter, Linkedn, Yout..

İş TanımıDanışmanlığı yaptığımız entegre ev tekstili üretim firması için Kumaş Desen Tasarımcısı/Desinatör istihdam edilecektir.Aranan Nitelikler  Üniversitelerin güzel sanatlar veya tasarım bölü..

İstanbul Avrupa / Tümü Artaş İnşaat San.ve Tic.A.Ş.

İş TanımıArtaş Grubu; inşaat sektöründe 40 yıla yaklaşan tecrübesiyle gayrimenkul, perakende ve turizm alanlarında projeler geliştirmiş, inşa etmiş ve işletmecilik faaliyetleri yürütmüştür.   Günümüzde devam eden ve gelecekte de portföyümüze eklenecek olan pro..

İstanbul Avrupa / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye’nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde faaliyet göstermekte olan Ülker Bisküvi Esenyurt tesislerinde görevlendirmek üzere  Üretim Mühendisi aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygu..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan Nitelikler* Büyük bir üretim işletmesinde çalışacak, * Tercihen meslek lisesi mezunu,* Tesisat Bakım konusunda tecrübeli,* Büyükçekmece, Çatalca, Silivri, Esenyurt, Arnavutköy, Hadımköy, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Yenibosna, Altı..

İş TanımıAvrupa Yakası'nda bulunan, Uluslararası Otel Zincrine bağlı 5 yıldızlı otelimizde görev almak üzere ekip arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler- Endüstri meslek liseleri veya Meslek yüksek okullarının Elektrik veya benzeri bölümlerinde..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firması için otomasyon teknisyeni pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.  Aranan Nitelikler Meslek Yükse..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firması için elektrik teknisyeni pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.  Aranan Nitelikler Meslek Lisele..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firması için mekanik teknisyeni pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.  Aranan Nitelikler Endüstri mesle..