İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firması için soğutma teknisyeni pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   İnter ve Hassas Kontrollü Klima sistemlerinin bakım on..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firması için zayıf akım teknisyeni pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.Aranan Nitelikler Meslek Yüksekokulu ve..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firması için zayıf akım teknisyeni pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.Aranan Nitelikler Meslek Yüksekokulu ve..

İstanbul Avrupa / Tümü Dizayn Grup

İş TanımıPlastik boru hammaddeleri olan PE, PP .....gibi hammaddeleriyle yarımamüllerin alımlarını ; bütçe ve bekleyen siparışlerden hareket ederek yurt içi ve yurt dışından ekonomik olarak alımlarını yapmak,Aranan NiteliklerMetaluji ve malzeme..

İş TanımıOtelcilik sektöründe 20 yılık tecrübesi olan şirketimizin, İstanbul Bayrampaşa bölgesinde yapımı devam eden ve Ağustos ayında açmayı planladığı, 5 yıldızlı 236 odalı, Lionel Hotel isimli tesisimize aşağıdaki niteliklerde çalışma arkadaşları aramaktayız. ____www.lione..

İstanbul Avrupa / Tümü ERN SİGORTA

İş TanımıBağcılar Güneşli meydanda bulunan sigorta acentemizde çalışacak bay bayan personel aranmaktadır. Aranan Nitelikler- Lise veya dengi okullardan mezun ya da ön lisans / lisans mezunu,- Sigortacılık konusunda tecrübeli, (Sig..

İstanbul Avrupa / Tümü Bahçeşehir Üniversitesi

İş TanımıBilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere Bilgi İşlem Teknisyeni aranmaktadır.Aranan NiteliklerYüksekokul veya üniversite mezunu, Tüm son kullanıcı odaklı Bilgi İşlem donanım ve yazılımlarında; kurulum, ayar..

İstanbul Avrupa / Tümü EXELECT İŞE ALIM HİZMETLERİ

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Bilişim sektöründe uluslararası standartlarda hizmet veren müşteri firmamızda görevlendirilmek üzere Saha Teknisyeni arıyoruz.   POS cihazlarının teknik bakım ve onarım desteğini vermek,  ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firması için elektrik teknisyeni pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.  Aranan Nitelikler Meslek Lisele..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firması için otomasyon teknisyeni pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.  Aranan Nitelikler Meslek Yükse..