İstanbul Avrupa Teknisyen İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknisyen

Türkiye’de 52 ilde 200’e varan servis noktasında hizmet veren, lastik ve araç bakım uzmanı Euromaster’ın İstanbul Çağlayan’daki servis noktası Vizyon Otomotiv'de görev almak üzere lastik ve hafif araç bakımı (periyodik bakım, yağ değişimi, fren sistemi...vs) konusunda deneyimli mekanikçi ve rot bala..

İstanbul Avrupa / Tümü Uluslar Arası Doktorlar Derneği

"Uluslararası Bir Projenin İstanbul (Avrupa Yakası), Şanlıurfa ve Reyhanlı/Hatay merkezlerinde çalışacak Ortopedik Protez Ortez Teknisyeni/Teknikeri alınacaktır". ADAYLARIN ÖNCELİKLİ OLARAK ÇALIŞMAK İSTEDİKLERİ ŞEHİRLERİ DE YAZMALARI RANDEVU PROGRAMI AÇISINDAN KOLAYLIK SAĞLAYACAKTIR ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Mcb Makina

Temsa Bayisi olan Komatsu forkliftleri yetkili servisinde çalıştırılmak üzere; deneyimli elektrik, mekanik ve elektronik teknisyenler alınacaktır. Aranan Şartlar; Daha öncesinde benzeri sektörlerde faaliyet göstermiş, tecrübeli elemanlar alınacaktır. İrtibat: İ..

İstanbul Avrupa / Tümü Rentokil

Genel Nitelikler; 1927’de İngiltere’de kurulmuş olan Rentokil şu anda 62 ülkede 66.000 çalışanı ile yüzbinlerce müşterisine hizmet veren dünyanın lider pest kontrol şirketleri arasında yer almaktadır. 88 yıllık saha deneyimi, bilgi birikimi ve yönetim tecrübesi yanında; Ar-Ge çalı..

İstanbul Avrupa / Esenyurt SAADET GIDA

Fabrika bünyesinde kaynak (argon-elektrik) işleri , Paslanmaz ve demir boru kaynak işleri, Gerekli bakım faaliyetlerini yürüterek ,onarım ve kontrol çalışmaları . Saadet Gıda Pazarlama A.Ş. bünyesinde Silivri fabrikamız için teknik bölümde görev yapacak ; Tercihen MYO ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Bereket Döner

Firmamız İstanbul - Hadımköy’de Kurulu Bereket Döner A.Ş.; Gıda sektöründe Et ve Et ürünleri işlemeciliği yapan, bunun yanında Tokat –Niksar’da kurulu günlük 25 ton işleme kapasitesine sahip süt ve süt ürünleri üretim tesisi olan, 30 yıllık geçmişiyle sektöründe lider, 1000’in üzerinde çalışanının o..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Bakın Kozmetik A. Ş.

Elektronik mezunu teknik servis müdürü aranmaktadır. Güzellik solanlarına satışını yapmakta olduğumuz epilasyon cihazları,cilt bakım cihazları vb... elektronik cihazların tamir işlerini yapabilecek.(Tercihen B sınıfı ehliyeti olan). Maaş+Yol+Yemek+Ssk..

İstanbul Avrupa / Şişli Ofispazar Bilişim Sistemleri-Murat Çubuk

Utax Fotokopi ve Printer cihazlarının ithalatını yapan firmamıza teknisyen alımı yapılacaktır. Cihaz tamiratları , Network , Bilgisayar bilgisi üst düzeyde olan, Aktif Araç kullanabilen, Giyimine dikkat eden personel tercih nedenidir. Bu konumda çalışmak isteyenler; 02..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Haribo Şekerleme

Tercihen Endüstri Meslek Lisesi ve Meslek Yüksekokulu’nun Elektrik, Elektronik veya Mekatronik bölümlerinden mezun, • Tercihen gıda sektöründe üretim ve paketleme ekipmanları üzerine en az 3 yıl deneyim sahibi, • Elektrik, Elektronik ve Elektro-mekanik aksamların..

İstanbul Avrupa / Tümü Oskar Asansör

Firmamız bünyesinde görevlendirilmek için, İstanbul Avrupa Yakasında ikamet eden ASANSÖR BAKIM / ONARIM ELEMANI pozisyonunda çalışma arkadaşı aramaktayız...