İstanbul Avrupa Teknisyen İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknisyen
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Arkas Holding

Meslek Lisesi Metal İşleri mezunu ya da kaynak eğitimi almış, Gazaltı kaynak kullanımı konusunda kendisini geliştirmek isteyen, İstanbul Avrupa yakasında (Hadımköy, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Büyükçekmece, Sefaköy) ikamet eden, Konteyner bakım onarım faaliyetlerinde yer alabile..

İstanbul Avrupa / Şişli Artı Kamera Ve Alarm Sistemleri

ALARM VE KAMERA SİSTEMLERİ KURULUMU YAPAN FİRMAMIZA ; A) GÜVENLİK SİSTEMLERİ KURULUMUNDA TECRÜBELİ,AHD ve IP KAMERA SİSTEMLERİ KURULUMUNU VE DSC VE/VEYA CROW ALARM PANELİNİ BİLEN , TERCİHEN MESLEK LİSESİ ELEMANLAR B) MESLEK LİSESİ ELEKTRİK VEYA GÜVENLİK SİSTEMLERİ MEZUNU, ..

İstanbul Avrupa / Avcılar BORUSAN OTO SERVİS VE TİCARET A.Ş.

Borusan Oto Avcılar lokasyonunda Satış Sonrası Hizmetler Departmanı’nda 'Jaguar / Land Rover Mekanik Teknisyeni' olarak görev yapacak, otomotiv sektöründe çalışmaya istekli; takım çalışmasına yatkın; öğrenmeye ve kendisini geliştirmeye açık takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Elit Mühendislik

ELİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ FİRMAMIZIN İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA'DA BULUNAN ŞUBESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; İşin Tanımı Sabah İşi Çıkacak Müşterilerin Malzemelerini aracına yükleterek, müşteriye bırakıp, işin nasıl yapılacağını proje doğrultusunda ustaya anlatarak, işi başlatmak, akş..

İstanbul Avrupa / Şişli Zksoftware

GENEL NİTELİKLER • Endüstri Meslek Lisesi veya MYO Elektrik/ Elektronik bölümlerinden mezun • Tercihen elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumunda deneyimli • Kablolama yapabilecek • Tercihen en az B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen • S..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Elsr Elektrik

İstanbul Bakırköy, İstanbul Ataşehir ve Kocaeli Gebze ilçelerinde bulunan Şantiyelerimiz için; Endüstri Meslek Lisesi Mezunu veya Elektrik -Elektronik Alanında Mesleki yeterlilik belgesine sahip, Ustalık belgesine sahip, Kalfalık belgesine sahip; Şantiye Tecrübesine Sahip, Elektrik Tek..

Para sayma makineleri satış ve teknik servis hizmetleri faaliyeti gösteren şirketimizin Perpa Ticaret Merkezi'ndeki şubemizde görevlendirilmek üzere bay, teknisyen çalışma arkadaşı aramaktayız. Para sayma makineleri bakım, onarım ve teknik destek alanında tecrübeli, Lise/üniversit..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Sotek

Bir süpermarket zincirinin, elektrik servis-bakım ve elektrik tadilat işlerini yapacak, askerlikle ilişkisi bulunmayan, B sınıfı sürücü ehliyeti ve tercihen SRC-4 bulunan, tüm alçak gerilim elektrik tesisatı hakkında bilgi ve tecrübeye sahip bay teknisyenler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Csm Metalurji İmalat San. Ve Mühendislik

Makine İmalat sektöründe faaliyet gösteren Esenyurt Alkop Sanayi sitesindeki firmamızda istihdam edilmek üzere aşağıdaki vasıflarda torna - freze ustaları aranmaktadır. • Esenyurt ,Büyükçekmece ,Avcılar,Beylikdüzü , Kıraç civarında ikamet eden • 25 - 50 yaşları arasında • A..

İstanbul Avrupa / Şişli DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Yetiştirilmek üzere İple erişim teknisyenleri Dağcı Camcılar aranıyor. İlgilenenler 5 gün eğitim sonrasında sınava girerek IRATA Belgesi alacaklar ve Eğitim ücretleri tarafımızca karşılanacaktır. İlgilenen arkadaşların önce konu ile ilgili videoları izlemeleri ve bu işi yapabileceklerine inanmaları ..