İstanbul Avrupa Uzman Yard İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Uzman Yard
İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

*Ticaret Lisesi Mezunu, *Tercihen Muhasebe Bürosu Tecrübesi Olan, *Mevzuata ve Hesap Planına hakim, *Muhasebe Konusunda Kariyer Hedefleyen, *Gelişime ve Öğrenmeye Açık, *Takım Çalışmasına Yatkın, *Askerlik Engeli Olmayan *Dinamik, Enerjik ve Sorumluluk Alabi..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sunny Elektronik

İç Denetim Departmanında görevlendirilmek üzere''İÇ DENETİM UZMAN YARDIMCISI''arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler; Üniversitelerin İşletme, İktisat, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği vb. bölümlerden mezun, Tercihen şirketlerin İç Denetim bölümlerinde 1-3 yı..

İstanbul Avrupa / Tümü toksöz grup

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Kimya veya Kimya Mühendisliği bölümünden mezun, İlaç sektöründe üretim alanında en az 2 yıl deneyimli, Microsoft Office programlarına hakim, İyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip, Vardiyalı çalışabilecek, Yoğun çalışma ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane CMC - Customer Management Center

Hedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz... Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak, 4.500'in üzerindeki çalışanımızla, İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda 80’den fazla iş ortağımıza, Finanstan telekomünikasyona, otom..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis A.Ş

Genel Nitelikler: Şirketimizin Mecidiyeköy'de bulunan çağrı merkezinde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere uygun Çağrı Merkezi Tele Satış Uzman Yardımcısı alınacaktır. -En az MYO, tercihen üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun, -En az 6 ay Çağ..

İstanbul Avrupa / Şişli ANT İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, Danışmanlığını yaptığımız Türkiye'nin lider Yatırım firmalarından biri için Yetiştirilmek Üzere, kariyerine satış doğrultusunda yön vermek ve bu alanda uzmanlaşmak isteyen “Satış Uzman Yardımcısı” arayışımız bulunmaktadır. İşin Tanımı; • M..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin İkitelli Organize Sanayi/Çevre Sanayi Sitesi içerisinde bulunun genel merkezi için halkla ilişkiler uzmanı aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikl..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Falez Ev

-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -Tercihen zuccaciye sektöründe daha önce çalışmış, -Tercihen İngilizce bilen -MS Office uygulamalarına hakim, -İyi derecede Excel kullanabilen, -Takım çalışmasına yatkın ve çözüm odaklı, -Analitik düşünce yapısına sahip..

İstanbul Avrupa / Tümü Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Plastik Mamülleri Sanayi sektöründe faaliyet gösteren ve sektörün ileri gelen yerli firmalarından biri olan müşterimiz için; Personel ve Özlük İşleri Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır. -Tercihen en az lisans düzeyinde mezun -Persone..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin İkitelli Organize Sanayi/Çevre Sanayi Sitesi içerisinde bulunun genel merkezi için temizlik personeli aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler;..