İstanbul Avrupa Uzman Yard İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Uzman Yard
İstanbul Avrupa / Tümü Feta Bilgisayar Ltd. Şti.

Firmamızın ürünü olan ticarî entegre, ERP ve HBYS yazılımlarının tanıtım, kurulum, eğitim ve destek hizmetlerinde çalışmak üzere temel programcılık ve SQL bilgisi sahibi, insiyatif kullanabilen, iletişim becerisi gelişmiş, takım çalışmasına yatkın, askerlikle ilişkisi olmayan çalışma arkadaşları arı..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Demak Gıda

Şirketimizin Muhasebe Departmanına, • En az Ticaret Lisesi ve/veya Üniversite mezunu, • En az 2 yıl deneyimli • MS-Office programlarını iyi derecede kullanabilen, • Tercihen Muhasebe programlarından Micro kullanabilen, • Diksiyonu düzgün ve iletişim becerileri ge..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis A.Ş

Tepe Servis A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Satış Uzman Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Servis A. Ş Çağrı Merkezi Satış Uzman Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Fatih Doğan Kaya - S. M. Mali Müşavir

Doğan Kaya - S. M. Mali Müşavir firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Uzman Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Doğan Kaya - S. M. Mali Müşavir Muhasebe Uzman Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Tekba İnşaat & Emlak

E-ticaret departmanımız'da görevlendirilecek ön muhasebe işinde görev alabilecek muhasebeci arıyoruz. web sitemizden gelen siparişleri kontrol panelinden takip edip muhasebeleştirme bilgisine sahip olan ve tüm ofis programları ve bilgisayarı aktif kullanana ön tercihtir. Re..

İstanbul Avrupa / Tümü Tatlı Meyve

Tatlı Meyve firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Elemanları ilanlarına göz atabilirsiniz.Tatlı Meyve Üretim Elemanları ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Topkapı Koleji

Topkapı Koleji firmasının aktif ilanlarına veya diğer Anaokulu Yardımcı Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Topkapı Koleji Anaokulu Yardımcı Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun, Yeni mezun ya da 0-2 yıl arası iş tecrübesi olan, İyi derecede ingilizce bilen, 25 yaşından gün almamış, Takım çalışmasına yatkın, iyi ilişkiler kurabilen ve lider ruhlu, Analitik bakı..

İstanbul Avrupa / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun ( Tercihen Mühendislik, Lojistik, Dış Ticaret, İşletme, Matematik) Uluslararası kara taşımacılığı hizmetinde planlama ve operasyon konusunda kariyer yapmayı hedefleyen veya bu konularda deneyim sahibi,..

İstanbul Avrupa / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversite mezunu, (Tercihen Endüstri Mühendisliği, Lojistik ile ilgili bölümler) Lojistik depo yönetiminde tecrübeli, Tercihen SAP ve benzer ERP programlarını kullanabilen, Stok ve sipariş yönetimi yapmış, Analitik düşünen ve iletişim yönü güçlü..