İstanbul Avrupa Yardımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yardımcı
İstanbul Avrupa / Kağıthane Aikimode

Aikimode Aiki Akademi’de tam zamanlı veya yarı-zamanlı çalışabilecek 17-20 yaş arası gençler arıyoruz… Akademi’de eğitim faaliyetleri ve eğitim faaliyetleri dışında birçok farklı çalışmalarımız olabilmekte. Sürekli kaliteyi arttırmaya çalışıyoruz. Bu nedenle tam zamanlı veya yarı-zamanlı olara..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Dekoset Çelik Kapı Mobilya

İkitelli kerestecilerdeki Mutfak banyo mobilyaları satışı yapan firmamızın mağazasına; ve topkapı cevizlibağ üretimin ofis bölümüne Telefon trafiğine yardımcı olacak, sipariş alıp bilgisayar ortamında kaydedecek. Evrak işlerini takip edebilecek bay veya bayan eleman alınacaktır İ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar MERKOTEKS

Merkoteks Tekstil San. ve Tic. A.Ş. firmamızda aşağıdaki kriterlere sahip " modelist yardımcısı " alımı yapılacaktır. - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Denim bilgisi ve deneyimi olan, - Bağlı olduğu modelistin genel iş takibini yapabilecek, - Numune ve ür..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Döner Sokağı

Yenibosna'da yeni açılan döner-fastfood kafeye, -Güler yüzlü, iletişim becerileri kuvvetli ve hizmet kalitesine önem veren, çalışma disiplininden taviz vermeyen, -Alanında deneyimli, -Aylık ücretle sigortalı çalışacak, -Genç, seri çalışabilecek, becerikli ve fastfood s..

İstanbul Avrupa / Güngören Duy-İz Tekstil

İHRACAT YAPAN FİRMAMIZA İNGİLİZCE DİLİNE HAKİM PLANLAMA BÖLÜMÜNDE ÖRME GRUBUNDA KUMAŞ BİLGİSİ OLAN DENEYİMLİ ARKADAŞLARLA EKİBİMİZE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ BAĞCILAR-GÜNGÖREN -MERTER- BAKIRKÖY ÖNCELİKLİ TERCİHİMİZDİR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Dekoset Çelik Kapı Mobilya

Mutfak banyo dolapları ve iç oda kapıları imalatı yapan firmamızın genişleyen kadrosu için uzun süreli çalışmayı düşünen; mobilya ustaları, kalfaları, yardımcıları alınacaktır. Toplamda 6 kişi alınacaktır. Firmamızın imalatı TOPKAPI sanayii dedir. Davutpaşa metro, cevizlibağ ülker yakı..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Svn Tekstil

GENEL NİTELİKLER Dünya'nın En Büyük Markalarına Örme Hazır Giyim İmalatı Yapan Fabrikamızda Görevlendirilmek Üzere; Pazarlama Departmanında Çalışacak Tekstil ile ilgili Lise-Üniversite düzeyi okullardan mezun Kesinlikle İngilizce bilen Global Çalışan firmamızın ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Aktif İklimlendirme Klima Hav. Soğutma

DAIKIN YETKİLİ SERVİSİ AKTİF İKLİMLENDİRME VE HAVALANDIRMA LTD.ŞTİ. bünyesinde görevlendirmek üzere aşağıdaki özelliklerde ekip çalışmasına uyumlu teknik personel aranmaktadır. - Klima sistemleri ve teknik servis konusunda deneyimli veya deneyimsiz. - Askerlik görevini yapmış..

İstanbul Avrupa / Güngören Alper Servis

firmamıza yetiştirilmek üzere yardımcı eleman alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Dekoset Çelik Kapı Mobilya

Davutpaşa imalatımız için; DEKOSET Mutfak banyo mobilyaları ve kapı imalatı yapan firmamıza; - ustalara yardımcı olacak verilen temel işleri yapacak usta yardımcıları çıraklar, iş deneyimi olmayan yetiştirilecek elemanlar. - Mebran makina kullanımı öğretilecek elemanlar -Mobi..