İstanbul Avrupa Yardımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yardımcı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Monna Kımya

ELEKTRİK-ELEKTRONİK İŞİNDE DENEYİMLİ MAKİNA DONANIMLARINA HAKİM, B SINIFI EHLİYETİ OLUP AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN, YAKUPLU ,BEYLİKDÜZÜ VE ESENYURT ÇEVRESİNDE OTURAN, ERKEK - 25 YAŞINI GEÇMİŞ..

Ecrintur Turizm bünyesinde, Arkman ve Luca Program bilgisi iyi, Sorumluluk sahibi, En az 1 yıl tecrübesi olan, Tercihen 2 yada 4 yıllık Üniversite Mezunu, Turizm Resmi Muhasebe bilgisi iyi, Yasal mevzuat ve uygulamalarına,tekdüzen hesap planına ve ra..

İstanbul Avrupa / Güngören Dayıoğlu Muhasebe

MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİNE ACİL - EN AZ 2 YIL MUHASEBE BÜROSU TECRÜBESİNE SAHİP, - TEK DÜZEN HESAP PLANINA VAKIF - EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN - BAYAN MUHASEBE ELEMANLARI ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ros Giyim

Örme konfeksiyon imalatı ve ihracatı yapan firmamızın Güneşli'de faaliyet gösteren fabrikasında görevlendirilmek üzere; Örme kumaş ve konfeksiyon konusunda deneyimli, Modelhane'de en az 1-2 yıl görev almış, Takip kabiliyeti gelişmiş, Numune ölçümü yapabilecek, Mo..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Kaysu Day. Tük. Mall. San. Tic. Ltd. Şti

Firmamızın Bilişim ekibinde çalışmak üzere web sitelerimize ürünleri girecek, gerekli direktifler doğrultusunda hareket edecek bayan çalışma arkadaşı arıyoruz. * 4 Yıllık Üniversite Mezunu * Bilgisayar Hakimiyeti İyi * Diksiyonu Düzgün * Prezantabl Asgar..

İstanbul Avrupa / Fatih S. M. M. M. Cuma Dağdelen

Unkapanı İmç Bloklarında bulunan muhasebe bürosunda, çalışacak Tekdüzen hesap planını bilen elaman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Hyt İnşaat Tekstil A. Ş.

Esenyurt'taki şirketimizde görevlendirilmek üzere: -Zirve Programını kullanabilen -Tek düzen hesap planına vakıf -En az 5 yıl tecrübeli -Günlük muhasebe işlemlerini mali müşavir kontrolünde yürütebilecek -Tercihen Esenyurt ve civarında ikamet eden Ça..

Firmamıza değer katacak, Satış Destek Sorumlusu olarak görev yapacak çalışkan ve sorumlu çalışma arkadaşları arıyoruz. Üniversite, Yüksek Okul veya Lise mezunu, Deneyimli ya da deneyimsiz, Seyahat engeli bulunmayan, Sürücü belgesi olan ve aktif olarak araç kullanabilen..

İstanbul Avrupa / Esenler Pudra Güzellik Merkezi

Kuaförlük mesleğini severek yapacak ve öğrenmeye, kendini geliştirmeye hevesli, bu mesleğe eli yatkın olduğunu düşünen yardımcı ya ihtiyaç vardır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Akyıldız Ambalaj Ltd. Şti

Logo bilen, sorunsuz, 5-10 yıl tecrübeli erkek eleman aranmaktadır. maaş+sgk+agi+yemek----yol ücreti yoktur 08:18:00---c.tesi 14:00 çalışma saatleri yetkili:erdinç bey 659 42 10 -dahili:2..