İstanbul Avrupa Yazılımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yazılımcı
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Acme Group

- Tercihen Üniversitelerin Bilgisayar / Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar Programcılığı bölümlerinden mezun, - C# ve VB.NET programlama dili ASP.NET MVC, Webform, WebApi gibi .NET kütüphaneleri ile kurumsal projeler geliştirmiş, - Nesneye yönelik (Object Oriented) düşünen ve kod yaza..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Haber Portalı

ÇOK YAKINDA YAYINA GİRECEK OLAN HABER PORTALIMIZ İÇİN; YAZILIM DESTEK SORUMLUSU * HTML bilgisine iyi düzeyde sahip * Site içi kodları yazabilecek * Full time ya da PART TIME çalışabilecek * Bayan Yazılım Sorumlusu..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Firmamızın yazılım departmanında tam zamanlı olarak görev alacak, PHP & MySQL yazılım uzmanı arkadaşlar arıyoruz. Her türlü web tabanlı uygulamayı geliştirip hayata geçirebilecek kadar PHP ve MYSQL bilgisi olan, HTML ve CSS bilgisi iyi derecede, Codeigniter bilg..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Armatek Bilgisayar

• Tercihen Bilgisayar ile alakalı bölümlerden mezun, • Minimum 1-3 yıl uygulama geliştirme tecrubesi olan, • PHP5 ile yazılım geliştirmiş • Yeterli seviyede HTML5, CSS3, jQuery, JavaScript bilgisi olan • MySQL ve MS SQL veritabanlarına hakim ve karmaşık SQL sorguları geliştir..

İstanbul Avrupa / Tümü Omuz Omuza

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ön lisans veya lisans bölümlerinden mezun, • Yazılım Test Uzmanı pozisyonunda en az 2 yıl tecrübeli, • MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, • Analitik düşünme yeteneğine sahip, araştırmacı, • Ekip çalışmas..

İstanbul Avrupa / Şişli Ografik

Web tabanlı yazılım alanında aşağıdaki bilgilere sahip takım arkadaşları aramaktayız. Back-end: -PHP veya ASP .NET Front-end: - JavaScript, JQuery - Bootstrap HTML5/CSS3, Responsive Web Design En az 1 yıl web tabanlı uygulama geliştirme konus..

İstanbul Avrupa / Avcılar Digital Trade Aş (Bilet.com)

Full Stack Developer PHP(Laravel) ve Javascript(JQuery) Aşağıdaki konularda tecrübe sahibi yazılımı uzmanı aranmaktadır. Back-end: - OOP, Design Patterns - PHP, Laravel - MySQL - Git, Jira Front-end: - JavaScript, JQuery - B..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Dd Teknoloji Yayıncılık A. Ş.

Hybrid uygulamamızın Native geçişinde görev almak üzere, - Objective-C ile iOS uygulamaları ve/veya Java ile Android uygulamaları geliştirmiş , - API, REST web servisleri konusunda deneyimli, - JavaScript, AJAX ve JSON konularında deneyimli, çalışma arkadaşları..

İstanbul Avrupa / Tümü CİVİTAS HR

CIVITAS Danışmanlık, yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren birçok firmaya insan kaynakları alanında danışmanlık hizmeti veren bir firmadır. CIVITAS Danışmanlık, uzman ekipleri ile seçme, değerlendirme ve yerleştirme süreçlerinde kaliteli istihdam hizmetleri sunmaktadır. Danışmanlığın..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Hbsoft Yazılım Ve Danışmanlık

HBS Yazılım olarak kendi ERP programını geliştiriyor, satış ve destek hizmetlerini veriyoruz. Programımız içerisinde stok yönetimi,demirbaş yönetimi,satış ve tedarik yönetimi,finans,üretim,kapasite,kar zarar yönetimi ve bütçe yönetimi gibi daha bir çok modülü bünyesinde barındırmaktadır. Müşteri por..