İstanbul Avrupa Yazılımcı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yazılımcı
İstanbul Avrupa / Avcılar Gusto Bilişim

Firmamızın çalıştığı müşteriler için gelen web sayfası taleplerine proje bazlı çalışacak olup, html temayı admin paneline ektegrasyonunu yaparak iş akışına devam edecektir. Php kodlamaya tamamen hakim ve sql veritabanını çok iyi bilmesi gerekmektedir. Genel olarak Php, Css, Jquery, Htm..

İstanbul Avrupa / Şişli Niva Teknoloji A. Ş

- Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - PHP diline ve PHP ile birlikte kullanılan Laravel 5.2 framework'üne hakim - MySQL'e çok iyi derecede hakim - Web servisleri konusunda tecrübeli - PHP Object Oriented Programlama (OOP) ve MVC mimarisine hakim - Jav..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler İnteraktif Yazılım

Yazılım firmamızın SATIŞ PAZARLAMA DEPARTMANINDA çalışmak üzere SATIŞ DANIŞMANI olarak çalışacak Diksiyonu düzgün, İnsan ilişkilerinde başarılı, İkna ve iletişim becerileri yüksek, satış konusunda kariyer hedefi olan Takım çalışmasına yatkın, Dinamik bir ortamda..

İstanbul Avrupa / Şişli Ode Teknoloji Ve Ticaret Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde görev alacak, dışarıdan proje bazlı çalışacak personel arayışımız mevcuttur. Çalışacak olan personel uzaktan çalışacak olup isterse mevcut işine ek iş olarak çalışabilecektir. Yapılacak ödeme proje bazlı ve proje tesliminde hemen olacak şekilde yapılacaktır. ..

İstanbul Avrupa / Tümü Funmoth Games

İş Açıklaması 2016 Yılının başında kurulan mobil platformlar için ülkemiz adına daha iyi projeler yaparak geleceği oluşturmak istiyoruz. Çıkarttığımız ve çıkartacağımız oyunlar için interaktif bay ve bayan mobil developer iş arkadaşlarına ihtiyacımız var. Geliştirilecek ola..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Qoolink

- Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - PHP diline ve PHP ile birlikte kullanılan frameworklere hakim - MySQL'e çok iyi derecede hakim - Web servisleri konusunda tecrübeli - PHP Object Oriented Programlama (OOP) ve MVC mimarisine hakim - JavaScript, Ang..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Yazılım departmanımızda çalışmak üzere ; Android ve IOS uygulama yazılım uzmanları alınacaktır. Aranan nitelikler, • Native olarak Android ve IOS uygulaması geliştiriyor olmak • Android için: Java programlama, Android SDK ve Android Studio, Eclipse gibi ortamla..