İstanbul Avrupa Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yönetici Adayı

İş TanımıFRANSIZCA TEKNİK ÇEVİRİLERİN YAPILMASI. AĞIRLIKLI OLARAK OTOMOTİV ÇEVİRİLERİNİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ. ŞİRKET OFİSİNDE KADROLU VEYA FREELANCE ÇALIŞMA İMKANI VARDIR.Aranan Nitelikler- FRANSIZCA TEKNİK ÇEVİRİ ALANINDA EN AZ 2 YI..

İş TanımıARAPÇA TEKNİK ÇEVİRİLERİN YAPILMASI. ŞİRKET OFİSİNDE KADROLU VEYA FREELANCE ÇALIŞMA İMKANI VARDIR.Aranan Nitelikler- ARAPÇA TEKNİK ÇEVİRİ ALANINDA EN AZ 2 YIL DENEYİM SAHİBİ OLMAK. - TEKNİK ÇEVİRMENLİĞİ PROFESYONEL OLARAK Y..

İş TanımıPORTEKİZCE ÇEVİRİLERİN YAPILMASI. ŞİRKET OFİSİNDE KADROLU VEYA FREELANCE ÇALIŞMA İMKANI VARDIR.Aranan Nitelikler- PORTEKİZCE ÇEVİRİ ALANINDA EN AZ 2 YIL DENEYİM SAHİBİ OLMAK. - ÇEVİRMENLİĞİ PROFESYONEL OLARAK YAPIYOR OLMAK...

İş TanımıŞirketimizin tercüme alanında sunduğu yeniliklerin tanıtımı. Tercüme potansiyeli bulunan kuruluşlardan randevu alınması, bu kuruluşlara ziyaret yapılması ve sunum gerçekleştirilmesi. Bu bağlamda müşteriler ile olan ilişkilerin sürekli olarak sıcak tutulması için taki..

İstanbul Avrupa / Tümü ING BANK A.Ş.

İş Tanımı  Kredi risk analitiği çalışmaları kapsamında müşteri segmentasyon çalışmalarında bulunmak. Bireysel krediler skorkart geliştirilmesine yönelik data analiz ve modelleme çalışmalarına destek olmak. Periyodik veya ihtiyaçlara dayalı a..

İstanbul Avrupa / Tümü MEDCEM GLOBAL PAZARLAMA A.Ş.

İş TanımıTürkiye’nin en büyük şirketlerinden Eren Holding’in yurtdışı çimento terminal yatırım ve ihracat operasyonlarını yürüten Medcem Global Pazarlama AŞ. için Karadeniz Havzası, Batı-Kuzey Afrika ve Avrupa'da kurulmakta ve kurulacak olan çimento terminal..

İstanbul Avrupa / Şişli Erva Deniz Termal

NOT; Mecidiyeköy metrobüs ve metroya 5 dk yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Prezantabl, dürüst, güvenilir Self motivasyonu yüksek, pozitif, enerjik Çalışkan, disiplinli, sistemli Hafta sonları çalışabilecek Öğrenmeye açık, sonuç odaklı düşünen arkadaşlar aramakt..

İstanbul Avrupa / Şişli Özgür Zaman Kontrol Sistemleri

Personel Devam Kontrol ve Geçiş Kontrol sistemleri üzerine faaliyet gösteren firmamıza Teknik konuların koordinasyonu, yazılım sürecinin takibi ve ihtiyaç olan yeni yazılımların hazırlanmasında yol çizip gerektiğinde projeye dahil olacak, yönetici vasıfları taşıyan, aşağıdaki özelliklere uygun..

İstanbul Avrupa / Şişli İndeo Kurumsal Bilgi Teknolojileri

-Bilgisayar firmamızın kurumsal satış bölümünde görevlendirilmek üzere ; -Bilişim ürünlerinin satışı konusunda tecrübeli -İnsan ilişkileri ve ikna becerisi yüksek, -Sözlü ve yazılı iletişim becerisi gelişmiş, diksiyonu düzgün, temsil yeteneğine sahip -Kendisine verilen m..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Kahve Dünyası

Türkiye genelinde 140'ı aşkın satış noktamızın ULUS'da bulunan mağazasının dinamik ekibinde eşsiz lezzette ürünlerimizin uluslararası hizmet standartlarında sunumunu ve satışını gerçekleştirecek MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ SORUMLUSU aranmaktadır..