İstanbul Avrupa Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yönetici Adayı

İş TanımıFİTA TEKNİK olarak bizler; her geçen gün değişen teknoloji ve talepler doğrultusunda görsel kaliteyle dayanıklılığı birleştirerek her biri konusunda uzman güçlü eknik kadrosuyla İklimlendirme sektöründe 64 yıldır faaliyet göstermekteyiz. Avcılar’daki fi..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıŞirketimiz Kimya sektöründe 15 yıla yakın süredir üretim yapmaktadır. ARGE Departmanımızı geliştirme ve hızlandırma amacı ile mühendis veya kimyager alımı yapılacaktır. İlgilenen adayların aşağıdaki bölgelere uygun bir yerde ikamet etmeleri gerekmekte..

İş TanımıCENETRIC, 20 yılı aşkın süredir bina teknolojileri deneyimi ile sistem kurulumu ve desteği sağlayan bir mühendislik firmasıdır. Sunduğumuz çözümler arasında; Merkezi TV (SMATV / MATV); IPTV ve İnteraktif TV; Kablolu ve Kablosuz  Altya..

İstanbul Avrupa / Tümü ESCO SAN. VE TİC. A.Ş.

İş TanımıESCO Şirketler Grubu, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde kurulu, dört fabrikada Beyaz Eşya üretimi yapan, yurtiçi satış ve dağıtımı işlemini gerçekleştiren Pazarlama şirketleri, çeşitli illerde kurulu mağazaları, ithalat ve İhracat..

İstanbul Avrupa / Tümü DAHİLER KOLEJİ

İş TanımıBeylikdüzü Kampüsümüz'de görevlendirilmek üzere ''Yönetici Asistanı" alınacaktır.Aranan NiteliklerTercihen üniversite mezunu ve daha önce üst düzey yönetici asistanlığı görevi yapmış,İyi derecede İngilizce bilen,Yurtiçi ve ..

İstanbul Avrupa / Tümü GRATİS

İş Tanımıİş Açıklaması •Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,•Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,•Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYÜKSEL GIDA  Golf Dondurma Anadolu yakasında bulunan firmamıza ;Müşteri ziyareti  ederek satış &  sipariş gerçekleştirmek , satış ve sonrası yapılan düzenli hizmet ile büyüme gerçekleştiren Satış Temsilcisi aranmaktadır.Aran..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYÜKSEL GIDA Anadolu yakasında bulunan firmamıza ; Telekominikasyon konusunda deneyimli gıda sektöründe çalışacak profosyonel yönetici ve yönetici adayları aranmaktadırAranan NiteliklerEn az lise mezunuYöneticilikte en az 3 ..

İstanbul Avrupa / Tümü SANCAK UÇAK İÇİ SERVİSLERİ

İş TanımıSancak Uçak İçi Servisleri Yönetici Adayı Programı Sancak Uçak İçi Servisleri havayolu ikram şirketidir Türkiye’de İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Dalaman, Bodrum Milas, Ankara Esenboğa Havaliman..

İstanbul Avrupa / Tümü Özel Sante Plus Hastanesi

İş Tanımı-Hastalarına karşı güleryüzlü ve ilgili-Kurumu sahiplenici-Görünüş ve konuşması prezentabl..