İstanbul Avrupa Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yönetici
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ecem Etiket

Etiket firmamıza Matbaa Etiket , Dokuma Etiket, Plastik Etiket bölümlerine yönetici aranmaktadır. İş Tanımı İmalat programının takibi ve işleyişi •Stok takibinin yapılması ve raporlanması •İmalata dayalı etiket ekibinin koordinasyonu ve takibi •Günlük raporlamalar ..

İstanbul Avrupa / Şişli TAVUK DÜNYASI

Nişantaşı City's Avm'de çalışmak üzere iş disiplini olan, yoğun çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, tercihen turizm ve otelcilik mezunu olan, ekip yönetiminde kendine güvenen restoran müdürü alınacaktır. Başvurular buradan online olarak yapılmaktadır...

İstanbul Avrupa / Sarıyer TAVUK DÜNYASI

CİTY'S Avm de Açılacak olan Tavuk Dünyası Şubemize Üniversite mezunu sektörde en az iki yıl deneyimli (Tercihen Turizm Otelcilik Mezunu) Restoran Yöneticisi Alınacaktır. CİTY'S AVM ŞİŞLİ /iSTANBUL..

İstanbul Avrupa / Bağcılar RGM TURKEY

Üniversitelerin İdari ve İktisadi bölümlerinden mezun, Tesis Yönetimi konusunda deneyimli, Perakende sektöründe (yüksek katlı ofis binaları, AVM, oteller, v.b.) projelerde, elektrik ve mekanik bakım konularında deneyimli, Microsoft Office programlarını etkin şekilde kullanabilen,..

İstanbul Avrupa / Tümü Abacı Giyim

Genel Nitelikler Magento yazılımı bilen E-ticaret yöneticiliği ve bütçe yönetimi konusunda tecrübeli, E-ticaret ve ERP yazılımlarına hakim olmak Ofis yazılımları ve raporlama yazılımları konusunda yetkin, Planlama, takip ve organizasyon becerileri gelişmiş, Yoğun ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

Depo ve lojistik alanında en az 2 yıl tecrübe sahibi Ürün kabul, depolama, stok sayım, paketleme konularında tecrübeli Planlı, dikkatli, koordinasyon ve takip yeteneği güçlü Uyumlu ve sorumluluk sahibi Sağlık durumu depoda çalışmaya engel teşkil etmeyen Yazılı ve sözlü ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Fen Bilimleri Lisesi - Avcılar

AVCILAR FEN BİLİMLERİ KOLEJİ' NE,LİSE VE ORTAOKUL'A MÜDÜR İSTİHDAM EDİLECEKTİR. MEBBİS.E-OKUL VE YÖNETİCİ TECRÜBESİNE SAHİP,DENEYİMLİ.CV GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü M. N. Y İnşaat

FİRMAMIZA EHLİYETLİ BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. AKTİF ARAÇ KULLANAN. DİKSİYONU DÜZGÜN VE KENDİNE ÖZEN GÖSTEREN MAAŞ + SGK + YEMEK + PRİM..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özçe Ayakkabı

-Siparişler doğrultusunda günlük haftalık üretim planının yapılarak, takibini sağlamak -Talep edilen ürünün istenen kalitede hedeflenen terminde üretilmesini sağlayarak, kalite kontrol birimini denetlemek. -Kaliteyi arttırmak, maliyetleri düşürmek. -Fabrikanın üretim parkurunun işl..